Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

julianna wodna-- odbiegliśmy od zasadniczego wątku.Jak tam przedszkole zakładasz? masz swoje dzieci?

Ja przedszkole nie zakladam bo sama nie jestem taka młodziutka, a że nie bywalam nigdy na Erotycznych tematach to nie swiadczy o niewiedzy:)

julianna wodna -- zdarza się ,ze równolegle rozmawia sie na innym temacie.Czy tam te pytanie miało być postawione a nie tutaj??

julianna wodna-- nawet nie czytałem o hakerze i już po glowie mnie "walisz":P Przecież Ci nic nie zarzucam więc?

Ja nokogo po pierwsze nie chcę lać po łbie , tylko się zapytałam i nic więcej, a powinnam wogule inaczej rozmawiać niz teraz , ale mało to ważne jest, bo to i moja jest sprawa indywidualna

W tym aspekcie też masz rację lecz nie o to mi biega.Dziś bardzo póżno wszedłem na cafe i brak kodów mnie zaskoczył.jest tak jak dawniej bywało.

Kiedyś miałem swój temat (teraz już wykasowany) i bawiliśmy się w skojarzenia z jedna osoba z cafe.Wpisy były co minutę a i tez w tej samej minucie.Jak wprowadzili kody zniszczyli to dokumentnie.:)