Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Byłem pod innym nickiem,pomogłem w czymś lecz nie przywiązywałem wagi do tego i najzwyczajniej zapomniałem.:PZa mało lecytyny pijam ostatnio i stąd ta demencja:D:D:D O czym kotku chcesz ze mna porozmawiać.Masz problem ,wal śmiało.:classic_cool:

Juliano czy Ty nie rozmawiasz też na innym temacie? nie lubię takiego postawienia sprawy na głowie:P:D

julianna wodna-- nie w tym kontekście.Teraz sam złamałem zasadę i rozmawiam też na innym temacie.Dlatego,ze dlugo nie mogłem uzyskać Twojej wypowiedzi.:D witaj Angel I aniołki są super:P

julianna wodna-- musiałas gdzie indziej ze mną rozmawiać,poniewaz tam akurat od roku nie chodzę na konkurs.Chociaz są mili bardzo tam przebywający lecz tak się składa:D

julianna wodna-- powiem Ci,ze w realu mam głęboką depresję więć tutaj aby się odstresuję jak takie czarujace,miłe i sympatyczne osoby spotykam.:classic_cool:

julianna wodna - w tym wypadku nic sie nie dowiesz,poniewaz antagoniści moi czytają,robią zzrzut i wysyłają całej mojej rodzinie na NK.Chociaz ja zlikwidowałem lecz reszta rodziny nie.

Na takich tematach nie byłam wcześniej , ale to nie znaczy że ja nie mam doświadczenia, każdy je mam jak ma się rodzinę czy chłopaka,

julianna wodna-- Tylko na tym nicku te harce mi wyczyniają lecz mam z nich ubaw,poniewaz dzieci nie cierpią Nk i najzwyczajniej nie ma ich.Wiec dalecy krewni maja rozrywkę:D:D:D