Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

jestem lotny ale nie aż tak ..:D znaczy się z cukru nie jestem to się nie rozpłynę..:D

Koliberku jeszcze cieniem ..skradam się ..zaskakuje w najmniej oczekiwanym momencie ..:D to drugą kawę ..robię..

Kafeterka tylko spokój nas uratuje ... nie chce przypalić wody ..:D grzeje się wolniej ..:D

Kafeterka jeśli tak się stanie to poproszę o pomoc ..w schładzaniu ..:) tudzież opatrzeniu ..:D

a więc to będzie tak ..hmmm.. będę skakał autem przez 6 osobówek ...najazd z rozpędu ...skok i mam dolecieć na drugą stronę na platformę zjazdową .. i to wszystko ..:)

kurcze boje się ..jeszcze tego nie robiłem i nie wiem czy wszystko pójdzie dobrze ..czy wszystkie obliczenia są prawidłowe ..powtórki nie będzie ..:)

no niestety nie :) ale jak lubisz tak ryzykować to czemu miałbyś nie spróbować... ja też lubie takie esktremalne rzeczy i chetnie bym cos takiego zrobiła, ale teraz to bym się bała, za dużo do stracenia może kilka lat wczesniej :)

Kafeterka w życiu tak ..robię ..głównie to drifting i motocykl ..ale taki pomysł sam wyszedł jakoś ..no i zaczęło się ..jeszcze wczoraj sprawdzałem ..wszystko jest zapięte na ostatni guzik .. czasem trzeba robić szalone rzeczy ..

Kafeterka ja nawet trzymam za siebie :) ale wiesz to nie to samo ..no ok ..lecę do sklepu po bułki ..:D

już mam ..:) i wcinam właśnie ..i jeszcze kawkę na odchodne ..chwileczka na zapomnienie .. o niczym nie myśleć..:)

będę pił 3 i już dziś żadnej więcej .. może tylko wodę mineralną..:D