Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Zsunięta prezerwatywa

Polecane posty

Poradzcie mi bo strasznie sie boję. Współżyłam w 17 dniu cyklu z prezerwatywą. Jednak w trakcie zauważylismy ze prezerwatywa sie zsunęła i została we mnie. Chłopak nie miał wytrysku, jednak wciąż sie obawiam. Jak sądzicie czy duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ten sposób w ciąże?? Moze znacie takie przypadki??

Gość nie wpływa
jest takie prawdopodobieństwo

Gość Jutti
to ze obawia sie ciazy nie znaczy ze nie jest gotowa na sex ie jest gotowa na dziecko idz do ginekologa jezeli to bylo w ciagu ostatnich 72h da ci tabletke po . a najlepiej popros o recpte na tabletki anty nawet jak zsunie sie wam gumka to bedziesz zabezpieczona

"skoro się obawiasz ciąży to znaczy że nie jesteś gotowa na seks" Levi. Błagam, nawet nie próbuj rozwijać tej myśli :p Prwdopodobieństwo jest minimalne :)

Popieram Levviatana. Masz rację. Seks to pewien rodzaj dojrzałości więc jeśli dana osoba ma takie wypowiedzi to znaczy,że jeszcze nie dojrzała do tego. Jest seks więc mogą być dzieci-proste.

Można mieć 40 lat i 3 - je dzieci i obawiać się kolejnej ciąży. Co to ma wspólnego z niedojrzałością ? :)

klon_ -> to że się będzie potrafiło utrzymać i wychować takie dziecko. po drugie co innego nie chcieć 4 dziecka a co innego seksić się ale bać się zajścia w ciążę, nie mieć warunków do utrzymania dziecka, robić to z kimś kto się w młodym wieku nie nadaje na ojca/matkę itp

No bez przesady, jestem dorosłą osobą i nawet gdyby to dziecko sie pojawiło to nie załamałabym sie . Poprostu pytam bo tego nie planowalismy ichciałabym miec jakis obraz tego, dopoki testu nie zrobie.

mts100 i Levi, możecie wierzyć lub nie ale seks (zwłaszcza prawidłowowo wykonany ;) ) wart jest tej odrobiny ryzyka :p

Levi :D Przestań, widać że temat założyłam dorosła osoba, faktycznie Twoja "myśl" jest bez sensu :P Poza tym zabezpieczali się, więc nie wyskakujcie tu z patologią.

OstraSiostra -> dorosła osoba wie że żaden środek nie zabezpiecza w 100% i że sunięcie prezerwatywy zwiększa szanse na zajście mimo że wytrysku nie było ;p

Klon i na tym zakończę moją dyskusje z wami bo to co powiedziałeś to woła opmostę..

Widać,że mało miałeś do czynienia z sexem, a jak już to w teorii :classic_cool: W takim razie, należy wg Twoich poglądów zrezygnować z współżycia , bo "żadna metoda nie zabezpiecza w 100%" ?? No proszę Cię.

Poniosło mnie :-o Nie zdawałem sobie sprawy jak wiele osób tym zranię :classic_cool:

OstraSiostra -> nie powieszałem żeby rezygnować ale robić wtedy kiedy się potrafi utrzymać i wychować dziecko i ma się odpowiedniego partnera a nie takiego który jest potrzebny tylko dlatego że ma fiuta ;p

Levi -- > ale o tej stronie życia autorki topiku tak naprawde nic nie wiemy :) Pytanie dotyczyło ryzyka zajścia w ciążę w określonych okolicznościach. Moim zdaniem zrobiła wszystko tak jak powinna. Była gumka i 17 dzień cyklu, czyli chyba początek dni bezpłodnych (poprawcie, jeśli się mylę) Tak czy inaczej ryzyko zajścia w ciażę jest praktyczie żadne. :)

Myrevin --- > Nie wszyscy muszą używać łyżki do butów aby ją założyć :classic_cool:

Zawsze używałem tylko rąk. :P Jednak nie rozumiem tego jak to może się zsunąć. :P