Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

nogi tyłek

Polecane posty

Gość bogdan-25

Dziewczyny: czy zdarza Wam się słyszeć komplementy nt. Waszych nóg lub tyłka? Jeżeli tak, to w jakich sytuacjach?

Gość Fiutek65
uwielbiam okraglutkie tylki, czesto glaskam, nazywam to dupkowaniem. Tez ciekawy jestem na odpowiedzi kobiet.

Gość wiatraczek morski
mój 22 letni sąsiad podglądał mnie przez okno jak chodziłam goła po domu i mówił: ale d**upa. Basia, lat 79

Gość bogdan-25
może by tak odpowiedzi bardziej w temacie...

Gość wiatraczek morski
moja odpowiedź jest na temat

Gość bogdan-25
chodzi mi o wypowiedzi dziewczyn opisujące te sytuacje

oczywiste ze wtedy kiedy mam mini na sobie bedz jakies spodenki czy tez robie maly striptiz swojemu facetowi;))

Gość bogdan-25
a mogłabyś opisać dokładniej te sytuacje

Gość wodana24
jestem wysoka kobietą a co za tym idzie mam dłuuuugie nogi do tego nosze szpilki. Kiedyś mijałam księdza na korytarzu w Urzędzie i westchnął " wooo" na moj widok i miał spotkanie trzeciego stopnia z szafą. Kiedyś zatrzymał mnie facet na ulicy powiedział " zamiast iśc do pracy poszedłem za zgrabnymi nogami...". W rezultacie dostał nr ale nie mój:P

Gość bogdan-25
wodana: rozbawiły mnie te opowieści, zwłaszcza ta z księdzem. Jesteś chyba taką femme fatale, bo zauroczenie Twoimi nogami kończyło się niezbyt dobrze dla tych osób. Pewnie rozbawiły Cię te przypadki

piekne nozki sliczny tylek kazdy facet taka by chcial :P jeli chodzi o dziewczyny to takiej zazwyczaj zazdroszcza ...

Gość hghtyy
moj maz czesto mnie lapie za tylek i mowi cos w stylu: masz fajny tyleczek wiesz...?? i czesto sie przy tym podnieca jak mnie tam trzyma i zaraz nabiera ochoty :/

Gość bogdan-25
Bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom za bardzo podniecające wpisy. Kutas mi stoi jak to czytam.

Gość wodana24
szczerze musze powiedzieć, że jeśli założe mini do pracy (urzad)to mój dzień jest milszy bo panowie są o dziwo bardziej mi przychylni:P czy jestem fame fatale nie wiem, wiem , że faceci z którymi byłam nie lubieli jak inni na mnie patrzyli

Gość bogdan-25
ten wyżej to podszyw. A do urzędu można w ogóle zakładać mini?

Gość bogdan-25
widzę że temat umarł śmiercią naturalną Mi też zdarzało się iść za dziewczyną, która miała świetne nogi na obcasach.

Gość wodana24
jesli uważacie, że podszywam sie pod jakąs laske to ok, nie bede udawadniać. Moge nosic mini do urzedu bo niestety jestem tylko stazystka:P

Gość bogdan-25
ja nie uważam, że się pod kogoś podszywasz a na imprezach jakie słyszysz uwagi o swoich nogach tyłku?

Gość wodana24
o tyłku to słuchalam tylko komplementów od swojego faceta, chyba normalny facet ma tyle taktu i nie komplementuje tylka i piersi obcej kobiety

Gość bogdan-25
a o nogach?

Gość wodana24
to tylko urząd gminy- mam gdzieś co o mnie myślą nie szukam tam pracy, tylko sie przyuczam.

Gość bogdan-25
wodana: masz rację. Chodź ubrana jak Ci się podoba, co komu do tego. A jak byś chciała się zachować na imprezie prowokacyjnie wobec faceta to co byś zrobiła?

Gość wodana24
zasadzilabym mu kopa w dupe....dość prowokacyjne. nie bede opowiadać bajek tylko po to, żebys sie podniecił w poniedziałkowe popołudnie

Gość bogdan-25
spokojnie, to tylko zabawa. Samo wyobrażenie laski z długimi nogami w mini i obcasach jest super podniecające. To chyba normalne. Chodzisz tak ubrana, żeby podniecać facetów.

Gość wodana24
jakby mini miało świadczyc że laska to blachara. Mam własne auto i mam gdzieś czy facet czymś jeździ czy nie. jak da mi na paliwo to moge go wozic ehehhe. a czy podniecam facetów i po co??? po to bo jestem kobieta i lubie miec taka namiastke władzy. seks to władza sami wiecie

Gość bogdan-25
nade mną masz władzę absolutną. Co byś ze mną zrobiła?

Gość a jaaaaa...
Ja na studiach miałam takie sytuacje:w obcisłych spodniach i szpilkach zawsze słyszałam komplementy od kolegów, a jak założyłam spódniczkę to już w ogóle:) W lato szłam ulicą w bardzo krótkich dżinsowych spodenkach i grupka chłopaków po drugiej stronie ulicy dostrzegła mnie, a jeden zawołał: och jakie jędrne pośladki! takich powinno być więcej! Jestem nieśmiała i mam słabą samoocenę, ale takie sytuacje uwielbiam, czuję się wtedy wspaniale:) Mój facet uwielbia mój tyłeczek, zawsze mówi,że moja pupa jest idealna, gdy sobie spacerujemy ja wkładam rękę do jego tylnej kieszeni spodni i trzymam go za tyłek, a on trzyma mój tyłek i nie obchodzi mnie, czy komuś się to nie podoba:D