Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość younomyeye

Proszę o rade doświadczone mamy, ciąza czy nie?

Polecane posty

Gość Ja ostatnio miałam podobnie
No robiłam podstawowe hormony, cytologia, usg, mój mężczyzna się cały czas zbiera i odwleka badania jak może :o Po jakimś czasie odechciało mi się chodzić do ginekologa bo juz nie wyrabiałam nerwowo, za duze parcie, za jakiś czas się może wybiorę

Były juz topiki, że nawet słabo widoczna druga krecha to ciąża, wiec gratuluję :)

Gość witam kolezanke mam podobnie
rozumiem cie doskonale , moja kuzynka poronila , pozniej 6 lat nie mogla zajsc ale dzis ma 3 latenia dziewczyne ba nawet w kwietniu bedzie miala 4 latka :) wazne jest by twoj mezczyna sie zbadal , nasienie :) hej ja wlasnie tez jestem 5dni po terminie miesiaczki i nie wiem czy ta ciąza czy po prostu mi sie spóźnia Zrobilam dzis test jest kreska ledwo widoczna jedynie pod swiatlo ale nie wierze ze mogla to by byc ciaza bo te kreski na tych testach to :0 uwierze jak zobacze dwie duze czerwone krechy ja nie mama zadnych objawow przez okolo 5dni mialam wrazliwe sutki ale juz mi to minelo ani brzuch nie boli ani nic no i na okres sie nie zanosi cykle mam ostatnio okolo 30dniowe a kochalismy sie w 18 i 19 dc wiec raczej marne szanse na ciąze co myslicie? jesl ta 2 krecha jest mniej widoczna to tak czy siak ciaza jest , duzo kobiet tak mialo zrob ponownie po 2-3 dniach :)

czemu marne szanse 18-19 dc nigdy nie wiadomo kiedy ma sie ta owulacje :)

ale ta kreska jest jakas taka cienka i wogole naprawde widoczna pod swiatlo tylko trzeba mocno oczy wywalic na wierzch zeby ja ujrzec:D

zrob za 2 dni z porannego moczu moze twoje stezenie hcg jest jeszcze zbyt niskie wkoncu pozno moglo dojsc do zagniezdzenia sie :) ale ja ci juz gratuluje :D:D:D

Gość ona ta wariatka
a co z autorka topiku?? :(

no szkoda ze autorka znac nie dala :) ale moze jeszcze sie pojawi ja czuje ze dostane okres, wogole jak na okres sie czuje :( mam tak sucha pochwe :( ze az ja czuje :O

no wlasnie sama jestem ciekawa jak autorka moze ujrzala dwie kreseczki i sie cieszy :) dziekuje ale wole za szybko sie nie cieszyc i trz myslalam o tym ze mam niskie stężenie jeszcze Musze poczekac kilka dni:)

pomysl jesli wy kochaliscie sie w 18 19 dniu plus licz 6-10 dni zagniezdzenie sie wiec zostaje tylko pare dni , wiec stezenie nie musi byc wielce wysokie powtorz za 2-3 dni z porannego moczu :)

HYZIA GYZIA http://www.benc.pl/quizy/problem-z-zajsciem-w -ciaze/ ten test jest do kitu! nie powinnam miec problemu z zajsciem w ciaze, wg tego testu! a wrzeczywistosci od roku sie staram, w dodatku mam podwyzszona prolaktyne.. w takie testy sie nie wierzy :)

Gość ona ta wariatka
współczuje Wam :( boje sie że jak zaczne sie starać też bede miała z tym problem... narazie jeszcze studiuje ale za pare lat bede chciała mieć dziecko, teraz mam fantastycznego mężczyzne który bedzie świetnym ojcem a gdyby sie zdarzyło cieszyłabym się:) dziewczyny głowa do góry! wiecie że duży wpływ ma nastawienie? przestańcie sie starać - chociaz wiem jakie to trudne - nie myślcie o tym non stop o dzieciątko samo sie pojawi :) życze Wam tych 2 kreseczek :) dzis byłam u gin robic cytologie przede mne wyszła kobieta z krzykiem radosci że jest w ciąży :) cudowne to było :)

no ja sie nie staram z miesiaca na miesiac , ale kurcze naprawde ze tak trudno zajsc w ciaze to wzyciu bym nie pomyslalam :D

a najbardziej wkurza mnie to i zlosci ze okres jest regularny a on sie spozni 1 dzien od tak sobie narobi mi nadzieji a pozniej przychodzi @ i tak to bedzie i tym razem dzis mial przyjsc co pojawia sie zawsze rano :O wiec nie przyjdzie , jutro zapewne tez nie , a przyjdzie w srode :D poprostu robi mnie w bambuko hehe moj wlasny organizm :P juz raz tak mialam :O

poprostu robi mnie w bambuko hehe moj wlasny organizm Hehe, no racja, organizm i psychika potrafią nieźle dać popalić :P Ja wiem, ze często wystarczy odpuścić i wtedy sie udaje, ale kurde nie umiem Mój facet boi się, że to jego wina, a nie wiem jakby to zniósł- jak wina leży po stronie kobiety to zrozumiałe, oczywiste wrecz i naturalne ale jakby się okazało, ze to jego wina- ujma na honorze, hańba, przynajmniej z jego punktu widzenia :o witam kolezanke mam podobnie- może akurat ta małpa nie przyjdzie ;) A Ty, satyna, powtórz test jutro z rana, może wtedy uwierzysz, albo jak masz mozliwosć to zrób sobie bete

Uciekam, mam nadzieję, ze jutro też tutaj kogoś zastanę ;) i może autorka da znać co i jak Pozdrawiam

hehe ja wiem ze ta malpa przyjdzie :P ja wierze twojemu ze wtedy ta meska osobowosc zostalaby urazona choc powiem szczerze ze nie raz rozmawialismy z moim na ten temat , ja uwazam ze lepiej jesli meczyzna by mial problem z plemnikami bo wtedy jest jeszcze nadzieja na inseminacje badz in vitro a jesli juz kobieta bylaby bezplodna to juz .... :( krucho :(

jutro testu nie zrobie bo nawet nie kupilam zeby mnie nie kusil zrobie za 3dni jak nie przyjdzie:) gorzej jak to cos innego a nie ciąża:(

witajcie wczorajsze panie :) z ktorymi milo pisalam dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny :)

satyna18 - nie dziekuje by nie zapeszyc :P ale ty tez pozytywny mialas :)

no tak , powtorz jutro :P a u autorki przyszedl okres :( dzis

a za miesiac urodziny i taki prezent :D w zyciu bym sie takiego czegos nie spodziewala

wiesz ci powiem ze ja tez nie mialam tylko tak sie czulam jak przed okresem , piersi po bokach troche bola ale naprawde prawie ze nie odczuwalne a w niedziele tak mnie pobolewal z rana brzuch ze myslalam ze okres juz przyjdzie , wczoraj tez tak jak na @ i nic wiecej :) wczoraj nie nadszedl , i dzis jakos wstalam o 7:15 a tak to ze mnie spioch :D i zaraz wyszly 2 ciemne krechy :) moj juz wie ale sie cieszyl , tylko sie pytal czy go nie oszukuje :O i ze czuje sie podjarany :D:D:D:D

mnie lekko sutki bolaly ale juz mi przeszlo to i nawet brzuch mnie nie bolal wiec wydaje mi sie ze to nie to bo zawsze na okres zwijam sie z bólu:)