Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość younomyeye

Proszę o rade doświadczone mamy, ciąza czy nie?

Polecane posty

Gość witam kolezanke mam podobnie
wiesz ja tez jakis tam objawow nie mam tylko piersi troche pobolewaja ale maciupenko po bokach jak zawsze mialam przed @ moje burczenie w brzuchu jak na @ tylko wiem ze przed paroma dniami zauwazylam niebieska zyle na piersi jednej ale znikla ... wiec to tylko tyle by bylo aaaa i wczoraj tak bardzo mi sie pic chcialo no strasznie :D a tak to nic zobaczmy dalej co bedzie :)

Gość Ja ostatnio miałam podobnie
No widzisz, gratuluję :D Jednak @ nie przyjdzie przez najbliższe pare ładnych miesięcy ;) Ale skąd wiesz co u autorki?

Witaj bo dzis zakupilam test i zalozylam topik i ona sie wpisala bo nie potrafila znalezsc tego topiku :) i w pracy dostala @ :( oby nie przyszla przez pare miesiecy byleby przetrwac 1 trymestr , ale szczerze ? niespodziewalam sie tych 2 kresek a i testu nie chcialam kupic . Ale ciekawosc jest mocniejsza :)

Oj, to szkoda :( Ale chociaż Tobie sie udało, trzymam kciuki, ale skłamałabym jakbym nie napisała, że zazdroszczę :o :D Nie zamartwiaj sie na zapas, przetrwasz całe trzy trymestry, tylko dbaj o siebie i maleństwo :)

pewnie gdybym nie zaszla ... zreszta tez zazdrosilam kobieta ciazy to jest normalne dzieki mam nadzieje ze przetrwam dzielnie :) tobie zycze powodzenia i trzymam kciuki ;) no szkoda ze autorce @pojawila sie :(

Dzięki, autorce też sie w końcu uda :) Planujesz już wizyte u lekarza czy cuś? ;)

Hehe, skopiowałam nie ten nick co trzeba :D

tak , dzis chcialam sie umowic do polskiego lekarza ale do piatku maja nie czynne wiec umowie sie w poniedzialek ;)

Aaaa, bo Ty w Niemczech mieszkasz.... Jaka tam mają opiekę lekarską? Mam nadzieję, że lepszą niż w Polsce :P

tak , dokladnie ja mieszkam w De tak dobra opieke tu maja :)

robilam dzis test ale znow nie z pierwszego moczu i tak chyba negatywny wyszedl wiec nic nie ma a jakby byla ciaza byloby juz widac dwie krechy bo tydzien spoznienia juz jest ale jeszcze poszlam dzis na bete jutro lub w piatek wynik i to ostatni test jaki robilam chyba bede musiala isc do lekarza na wywolanie miesiaczki:)

ale powiem wam ze na tym dzisiejszym tescie tez widze druga kreske ale taka sama jest jak ta dwa dni temu a powinna byc juz raczej wyrazniejsza jesli to ciaza tak wiec beta wyjasni:)

To w końcu widzisz tę drugą kreskę, czy nie ? ;) Późno ten wynik bety, ja miałam po paru godzinach do odebrania....

Gość dfdfdfdfdf
ciezko stwierdzic ciaze... ja co miesiac mialam dokladnie takie same objawy jak na miesiaczke - czyli powiekszone bolesne piersi i bole brzucha, nic wiecej, identycznie jak przed okresem.... jedynie test ciazowy pokazal inny wynik...

Gość dfdfdfdfdf
gdy widac druga kreske choc lekko - to ciaza

no niby widze ta druga kreske pod swiatlo no ale powinno byc bardziej wyrazna juz:) u mnie wynik bety jest co drugi dzien bo wysylaja do innego miasta na badanie ale jest nadzieja ze juz jutro bedzie wynik ale tak sobie mysle ze jakies pewnie urojenia mam bo bardzo chce dziecka :)

od 2-3 tygodni bolą mnie jajniki bardziej lewy. Piersi mam pelniejsze i bardzo wrazliwe. najpierw bolaly mnie sutki a teraz piersi. Sutki są "wystajace" no i gruczoły, których nie było. Mam ogromny apetyt. Okres powinnam dostać 27.01.11 co Wy na to?