Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody ogierrr_twenty-one

Co może mi pomóc ??????????????????????????????????

Polecane posty

Gość młody ogierrr_twenty-one

Dziś idę na noc do pracy. Pierwszy dzień. Praca na kasie, doświadczenia nie mam więc muszę być w dobrej dyspozycji fizycznej i umysłowej żeby w miarę szybko załapać no wiecie ;) Praca od 20:00 do 8:00 rano więc może być ciężko z koncentracją , może łapać sen i te sprawy. Co jeść co mnie pobudzi przez pracą a także co jeść w pracy ? Co pić ? ( energetyki odpadają i kawa też ). Może macie jakieś ćwiczenia pobudzające , masaże ? Podobno pocieranie ciepłymi dłońmi twarz pobudza. Pomożecie ??? Zależy mi żeby wyjść na bystrachę. Z jednej strony dzięki temu będzie szansa na dostanie pracy a z drugiej na lepsze negocjowanie pensji ... Liczę na waszą pomoc ;)

Gość katiasabadula
może herbatkę zieloną pić a jeść to nie wiem. Na pamięć są orzechy. Koncentracja to jedno a pamięć to drugie.

Gość młody ogier_twenty-one
Herbatka zielona - też o tym myślałem. Orzechy hmmm ... Może się muzyki żywiołowej nasłucham przed samą pracą jeszcze :D Kefir może ale może mnie sranie złapać więc nie wiem :(

ktoś jeszcze ?

z tym ze herbate zieloną-parz przez 3 min...jesli zaparzysz dluzej,np. 8 min podziala relaksująco-takze efekt cazlkowicie odwrotny :)

i jeszcze do góry

Gość POMOCYYYYYY55
jesteś chłopakiem czy dziewczyną? bo wydawało mi się że dziewczyną a nick sugeryje co innego:P sorry że pytam

Na pobudzenie to juz lepsza czerwona herbata chyba :P Ale nie wiem czy ona cos pomoże - o takiej porze i na tak długo to na mnie działa tlyko mocna kawa, nigdy mi herbata nie pozwoliła całą noc przesiedzieć. Ja bym na twoim miejscu siedziała jak najdłużej w poprzednią noc, pozasłaniała okna, żeby jak najdłużej spać, ale teraz to po ptokach ;) Są gumy do żucia z guaraną ;)

Jak Ci się mogło wydawać że jestem dziewczyną ? :D Z resztą to nie ważne. Organizm kobiety chyba podobnie reaguje na wszelkie pokarmy , ćwiczenia pobudzające itd.. co mężczyzny.

Za godzinę się zaczynam szykować więc szybciutko !!! :D :(