Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość share^^

Jakie slowa, zdania, poczatki zdan dzialaja nam na nerwy?

Polecane posty

- w jęz. pisanym: pisanie rozdzielne form osobowych czasownika w trybie przypuszczającym: np. chciała bym, on zrobił by. TYLKO formy bezosobowe piszemy rozdzielnie: Trzeba by, można by!!! - nieuzgadnianie końcówek: tĘ książkĘ, (a nie tą książkę).

Gość NB orange
na pewno już było :D BYNAJMNIEJ w niepoprawnym znaczeniu (moja znajoma mówiła: "bynajmniej ja tak uważam") oraz INTELIGIENTNY zamiast inteligentny ;) ubierać bluzkę, buty, kurtkę - zamiast ubierać się w ... PYSZOTA - nienawidzę brzmienia tego słowa :)

Gość kfsdo nvcr
I tak mam najgorzej z Was. Mój mąż powtarza mi regularnie, że mnie okropnie kocha. :(

Gość NB orange
o i jeszcze stwierdzenie "było grubo" :o oraz papatki, machatki i tym podobne pokemońskie wyrazy :D

Gość narzYczony brrr

Gość narzYczony brrr
Ja już nie wiem czy to specjalnie, czy naprawde jakieś takie niedouki to piszą. " Mam narzyczonego"... "mój narzyczony"

Gość anullar
wkurza mnie jak ktoś mówi PERFUM , chociaż to liczba mnoga i piszemy oraz mówimy PERFUMY. jak powiedziałam w pracy to nikt uwierzyć nie chciał i się ze mnie nabijają :D wkurza mnie jak słyszę np pierwszy listopad zamiast pierwszy listopada no i : ramiczko, obczas, gieografia, markieting,wszechobecne poszłem, no i żamiast dżem mówione DŻŻŻŻEM

Gość ok napisze co nie co...
daj kamienia kurwa moje pole niech ginie ale urwał

o tak! perfum, psia mać :( Albo pisanie: "szlak by trafił". szlaG !!!! a nie szlaK!!! A w ogóle - pisze się rozłącznie!

Gość Proszę cię - też, i
"strasznie" mi się podoba ta wyliczanka