Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sambina

wcierka dermatologiczna na wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość sambina

hej, od dwoch lat mialam okropny problem z wypadaniem wlosow. doszlo do tego, ze zrobily mi sie zakola a wlosy przerzedzily mi sie do tego stopnia, ze musialam kupowac gumki do wlosow dla dzieci, bop normalnymi musialam wlosy oplatac dokladnie 7 razy. stracilam ponad 3/4 wlosow. po wizycie u dermatologa zostalam skierowana na badania hormonalne ale okazalo sie, ze z hormonami wszystko ok. pani doktor przepisala mi wcierke do stosowania 2 razy dziennie. uzywam jej tydzien i widze duza poprawe! wypada mi znacznie mniej wlosow i odczuwam duzo wiekszy bol przy wyrywaniu wlosa. mam tylko pytanie- jak dlugo trzeba stosowac ta wcierke? po jakim czaise wlosy przestaja wypadac w nadmiarze? dzieki

Gość misia-a
to dermatolog powinna ci powiedziec jak jej uzywac a nie my.. a jaka to wcierka? jakiej firmy, jak sie nazywa? bo ja mam tez problem z wypadaniem wlosow

Gość sambina
wcierke sporzadzala farmaceutka zgodnie z zaleceniami lekarza, nie bylo na butelce nazwy tylko numer niestety:( lekarka powiedziala mi, ze pierwsze efekty zauwaze po kilku tygodniach gdy zacisna sie mieszki wlosowe a skora glowy stanie sie bardziej elastyczna i ja juz to odczuwam na szczescie. nie powiedziala jednak po jakim czasie wlosy beda wypadac w normie i myslalam, ze moze dziewczyny tu znaja odpowiedz. dzis zauwazylam, ze poki co wypadla mi moze polowa tego co zazwyczaj! do tego biore preparaty witaminowe i masuje skore glowy. mam nadzieje, ze zadziala bo mam 27 lat i przeswity!

Gość wewfcecfr
to idz do tej farmaceutki albo do lekarki i sie spytaj:)

Gość rftreter
podbijam