Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernan pospolity

tak to niestety jest...

Polecane posty

Gość ernan pospolity

ze jednym uklada sie cale zycie i szczesci, maja kochajece polowki , potem zakladaja rodziny , maja dzieci i jakos ida przez zycie , a drugim? cale zycie wiatr w oczy,bol ,smutek,zal i nie wiadomo co jeszcze bo im to nie pisane... ale dlaczego tak musi byc?czesto ludzie ktorzy nie zasluguja na to by miec przy sobie kochajace osoby wlasnie je maja...niektorzy zdradzaja nie szanuja i maja za nic druga osobe a mimo wszystko im sie jakos uklada i zycie nie doskwiera , a ci ktorzy chcac dobrze i maja miekie serce dostaja wpierdol od zycia...rzygac sie chce !

Gość często mamy tylko ,marzenia
masz 100% racji:(

Gość zycie poetycko literacki
może być takim jak? ONI :)

a skad wiesz, ze te wszystkie pray sa szczesliwe?? uwierz ze malo jest takich par.. czesto to tylko pozory..

Gość minima
Tak czy inaczej jakoś dają radę, jakoś idą razem do przodu, sa szczęśliwi. Ja jestem w tych "pechowych"... :-(

Gość ernan pospolity
na pewno nie wszystkie pary sa szczesliwe, ale na to sklada sie wiele czynnikow , skoro mimo wsystko ze sobą są tzn ze sie kochają(zazwyczaj) a niektorym to nie jest dane...

ja zawsze mialam kogos przy sobie i teraz tez mam takze nigdy nie bylam w takiem sytuacji wiec sie juz nie wypowiadam, ale nadal podtrzymuje ze malo jest par super szczesliwych.

Gość bondelss
a tobie ernan pospolity czego brakuje? drugiej osoby ktora pokochasz czy ktora ciebie pokocha? Jestes kochany czy kochasz, a moze w ogole nie jestes w zwiazku ze takie smuty walisz? Ja mam tak ze sam kocham a druga strona znacznie mniej