Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda90

Pamiętacie mode z lat '90?:D

Polecane posty

Jeny ja miałam totalnego fioła na punkcie Nirvany, i generalnie grunge'u , później trochę mi przeszło, bo otworzyłam się na inne gatunki muzyczne :) Ale nadal w chwili sentymentu lubie zapuścić sobie "smells like teen spirit" :D Lenonki też nosiłam:)

Gość w tych latach pojawila
sie też britney spears i christina aquilera. Pamiętam jak w bravo napisali,ze spears powiększyła biust i niektore dziewczyny mówiły,że to nie prawda,że na pewno nie powiększyła itd hehe :)

Gość wyszukałam ten temat
uśmiałam się do łez i powspominałam stare czasy:)

Gość Fajnie fajniee
A ja pamietam tatuaze takie na wodę. Chyba z gumy do żucia . Miałam chińskiego smoka.

Gość no te tatuaże z gum pamietam
:) a pamiętacie jak się skakało przez gumę na przerwach w szkole albo na podwórku? Teraz nie widzę żeby dziewczynki bawiły się w tą gre. To czasopismo bravo pamiętam;) zawsze mamę prosiłam,żeby dała mi z 2zł na bravo hehe

Gość Mijają miesiące
A kto pamięta Pana Jape? To ten co tańczył z krowa:D

No ja pamietam mimo że jestem 93 jak grałam całymi dniami w pegasusa, spodnie dzwony, mini plecaczki, flanelowe koszule, plastikowe buty z mojego wczesnego dzieciństwa :-D :-D super to było haha xD

a Kulfona i Moniki nie pamiętacie już :D ? "kulfon kulfon co z Ciebie wyrośnie " :) do tego Muminki , Gumisie , Smerfy na dobranockę ;) włosy farbowane bibułą a paznokcie flamastrami :D Wszędzie były kioski w których kupowałam draże i te chipsy bieśiadne za 50 gr :D no i gumy kulki za 10 gr ;) fajne czasy były :P

aaa nie zapominajmy jeszcze o grze w klasy i hula hop :D rysowało się też kredą po chodnikach i jezdziło na wrotkach i później już na rolkach :D eeej dziewczyny a pamiętacie takie łańcuszki czarne przeważnie pod samą szyje i takie plecione i do tego też bransoletka była :D ?

Gość alllllergowiczka
A ja pamiętam: -buty "plastiki" albo takie gumowe -dres z duzym napisem na nogawce BMW -kozaki RELAX-y Pamiętam też do dziś smak batonika GLORIA(krótko byly w sprzedazy)

a ja pamiętam jeszcze -takie gumy rozpuszczalne "długie Jasie" :D -pacłapki -zabawy w ciuciubabkę , śpiewanie gdy jechał samolot "panie pilocie dziura w samolocie kompot się leje babka się śmieje" - moda na wysokie skarpetki z jakimiś postaciami z bajek

Gość małamałam:)
ale fajny topik!!! tez pamietam swoje ulubione zielone getry albo te klotnie z bratem kto gra pierwszy w mario bros rtl7 granie w pilke nozna z chlopakami chodzenie po krzakach i robienie tz baz szalenstwa na rowerach granie w klasy i skakanie w gume pamietam jeszcze ze byly takie karteczki w formie notesiku z roznymi postaciami a pozniej takie do segregatoru oczywiscie szal robil wrona z just 5 ehhh fajnie bylo albo taki film niepamietam tytulu o takim zwierzatku jak sie go woda polalo on sie rozmnarzal jaki to byl horror lecial pozno w nocy i byl chyba tylko dla doroslych

Gość rocznik 1985.
haha mario bros!:D kurde to była super gra pamiętam jak po naszym mieście jeździła czarna wołga co niby dzieci porywała hahahaha haha o kurwa aż się popłakalam ze śmiechu! Haha nie wiem kto to wymyślił,ale bajer wtedy łyknęłam tak jak reszta dzieciaków :D dragon bull pamiętam,w pamięci mam tą piosenkę jak się bajka zaczynała i sobie czasem ją nucę jak zmywam naczynia haha:). Ta bajka kiedyś leciała na RTL7,a po niej było ''czy boisz się ciemności?'' taki mini horror dla młodzieży,w gacie prawie robiłam jak to oglądałam:D często chciałabym cofnąć się w tamte czasy:)

Gość rocznik 1985.
a ten horror co się zwierzaki polało wodą i one się rozmnażały to były GREMLINY jakos w te swieta bozego narodzenia puszczali w dzien :D na jakims kanale. To też była taka niby komedia-horror Ja akurat pamiętam taki inny horror który leciał w nocy,moi rodzice nie pozwali nam oglądać,a że było mieszkanie przejściowe to lukaliśmy z rodzenstwem przez kołdrę do pokoju rodziców żeby poogladać hihi;) to były CRITERSY :D one się kulały i straszyły haha

Gość ojojojo ojoj ojojojoj
nie posrajcie się z emocji :O Ja jestem rocznik 99

Vansy! :D i takie małe skórkowe plecaczki króre miała chyba każda dziewczyna :) hmm co tu jeszcze.... pamiętam że modne były koszule w krate u kobiety też miały. spodnie z rzemykami... a i getry ;)

Gość nbnmvb mlkjgof
ejjj a pamietacie... Tata a marcin powiedzial.... hahaha albo w soboty te filmy a pozniej bajki na "jedynce" z disneya i byla jedna o pan bugeti czy cos takiego:D:D u nas kazdy sie bal PAN BUGETII haha

Gość nbnmvb mlkjgof
randka w ciemno, domowe przedszkole i jak lapalo sie w szkole kolege i mowilo jak mnie kochasz to mnie pusc :D i chodzilo sie za reke, taka duma :) albo jeszcze byla taka zabawa lecialo cos tak "krolu zulu, cos o zlotej kuli..? :D

kurcze,a skąd to było - tata,a marcin powiedział? Pamiętam ten tekst:D ale nie pamiętam skąd to było a pamiętacie fasolki i te ich przeboje:D i pan tik tak,a i piosenkę - zabiorę brata na koniec świata:D

randka w ciemno super ten program był,zawsze czekał na miny tych ludzi jak już wachlaż się odsłonił koło fortuny też to był fajny program:) i kalambury :)

kalambury dla przypomnienia z prowadzącym piotrem gąsowskim www.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrFcixp5Evsc&v=rFcixp5Evsc&gl=US

Z tego względu że tam źle wkleiłam link,podbiłam temat...o nawet się ostatnia wypowiadałam :P

Gość rehwiugfreht
Czy ktoś mi powie, czy pamięta kurtki, czapki z daszkiem, bluzy z motywem takiej wielką muchą z pomarańczowymi oczami? Tło było jasno niebieskie? Albo kurtki z materiału zimowe, hit z roku 1996. Pół granatowe a pół czerwone. Na górze w rogu coś napisane a potem to samo z tyłu na plecach. Spódnice trapezówki? Siateczkowe białe bluzki, trampki w kratkę... I takie czapki długie do kostek a na końcu takie wielki pompon :D

A pamiętacie buty plastiki róźnokolorowe do których wkładało się kamyki żeby stukały, albo spódniczki lambadówki?