Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co

PLEŚNIAWKI pomocy!!!!

Polecane posty

Gość o co

Moja mała ryczy w niebogłosy, nie je, źle śpi. Brała antybiotyki, teraz ma pleśniawki. Dostała nystatyne ale jakoś nie pomaga. Co mam robić aby jej ulzyć???????? Wycvzytałam że gencjana jest ok. Mam w domu2% na spirytusie - podobno to nie taka? Prosze o rady bo szybko musze jej ulżyć, jest nie do wytrzymania.........

moja tez miala reguarlnie po posilku podawaj nystatyne za kazdym razem zdejmij pampersa podluz pieluszke tetrowa czysta poczekaj az maluszek ja posika i przetrzyc ta pieluszka buzke dziecka dokladnie plesniawki dosc czesto brzmi troszke nieestetycznie ale pomaga.

Gość o co
też wyczytałam o tym moczu, az się zdziwiłam a co z gencjaną?

Gość białogłowa..
jest taki specyfik Aptin,Aphtin-grosze kosztuje a pomaga. No ale to w Aptece, a na teraz to nie wiem :-O

jesli nystatyne stosowalas regularnie i pod tym wzg jestes pewna ze nie pomogla to przez noc ratuj sie moczem od dzidziusia na przemian z nystatyna mozesz tez rumiankiem bo pewnie ma podraznienia skoro tak duzo tego jest a jutro kup ahtin moze akurat pomoze. gencjany nigdy nie stosowalam wiec sie nie wypowiem

Gość moja siostra która odchowala
3 dzieciaków, mowila mi ze gdyby mój maly miał pleśniawki to przecierać mu buźkę pieluchą z kąpieli...