Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszny_kocur

sprzedam chustę

Polecane posty

mam do sprzedania tkaną chustę Amazonas Laguna. Jestem jej pierwszym właścicielem i użyliśmy ja dosłownie kilka razy. Zero śladów użytkowania - jak nowa. Cena do negocjacji :) Ja za nią zapłaciłam 180zł.

Gość to ject chusta na głowę?

Gość a ile metrów ma??
bo to istotne

Gość kamila2357
husta ma 3,5 metra

Gość kurcze ja bym była zaintereso
wana, ale z tego co się dowiadywałam to mi potrzebna jest przynajmniej 6cio metrowa

Gość cena do negocjacji
ale ile mniej więcej?

no właśnie się zastanawiam, bo chusta jest jak nowa i prawie nieużywana. Skoro rok temu dałam za nią 180zł to myślę, że rozsądną ceną byłoby 100zł...

Gość a jakie zaleglości
tak, są dłuższe;) jezeli mama większych rozmiarów chcialaby dzieciaczka nosić to musi mnieć dłuższa, zeby się nia odpowiednio "oplątać" ;) ja jestem normalnych gabarytów, a jak chciałam kupić to babka mi powiedziala ze potrzebowalabym 6metrowa... a jeszcze zaapytam gdzie kupowalaś?? bo ja chcialam kupić we wrocku, ale krzykneli mi 450zl:o

ta chustą można się omotać na kilka sposobów (jeżeli nie kilkanaście) i gwarantuję Ci, że zostaną jeszcze długie końce. Ja kupowałam na Allegro (nie używana)

Gość a jakie zaleglości
więc najwyraźniej pani chciala mnie naciągnąc na kasę:o

Gość Chybotek
To po co kupować skoro tak sporadycznie się przydaje? Osobiście ... jak można gnieść te dzieci? Przecież to niewygodne jest....

Gość Chybotek
zjadło "jak można"

myślałam, że mi się przyda ale jednak i tak w większości korzystałam z wózka. Dzieci się nie gniotą - noworodki/niemowlaki lubia taki "ścisk" - czują się bezpiecznie, jak w łonie matki. Dla starszych dzieci są inne wiązania. Mi ta chusta generalnie przydała się najbardziej podczas ząbkowania kiedy moje dziecko było dużo na rękach - wtedy faktycznie było to ułatwienie, bo normalnie gotowałam, sprzątałam itp.

Gość nie kupujcie chust
nie slyszalyscie o przyduszonych niemowlakach noszonych w chustach??????????????

czy ogłoszenie jeszcze aktualne? jeśli tak, to gdzie mieszkasz (gdzie będzie można ewentualnie zobaczyć/odebrać chustę)? pozdrawiam