Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i se leze

ale sie obzaruem

Polecane posty

Gość a mi niedobrze i zaluje
ze dzisiaj cokolwiek jadlam :O

Gość i se leze
jak malo jem to tez mi niedobrze :o

Gość i se leze
a nie zjadlabys se nalesnika? :classic_cool: ze slodkim syropem i smietana? :classic_cool:

Gość i se leze
to rusz cztery litery i mi tez mozesz przy okazji skoro juz idziesz :classic_cool:

Gość i se leze
to wygodna jestes skoro nawet za nalesnika ci sie nie chce ruszac :(

nie wygodna tylko baardzo zmeczona.... co? pan "i se leze" lubi miec wszystko podłożone pod nosem? ;) niech sam ruszy swoją pupe i do roboty...

Gość i se leze
a pan se leze obzarty za bardzo :p poza tym dla mnie to tylko przy okazji mialy byc :( no i ile mozna swoja ruszac :(

ojj... trzeba ruszać tyle ile trzeba ;) tak swoją drogą ... jadles nalesniki z pasztetem? ( nie jestem w ciązy ze mam takie pomysly ) ;d

Gość i se leze
to twoja cos malo trzeba z tego wynika :D hm :o chyba jadlem :D ale nalesniki powinny byc na slodko :(

wcale nie malo, tyle ile powinna;) no na slodko wiadomo.... ale zdazylo mi sie kilka razy zjesc z pasztetem i są przepyszne ;) a kto by pomysla, nieł ?

Gość i se leze
a ile powinna? :p bo po nalesnika to juz za duzo :( a to pewnie zalezy jak ciasto zrobic, chyba jeszcze z jakimis grzybami kiedys jadlem :o mimo wszystko pomyslalbym, ze na slodko lepiej :p

hmm po naleśnika to nie za duzo.....ale isc i zrobić od podstaw tego naleśnika - to na chwile obecną FAKT za dużo ;) po prostu mam lenia... a czemu ty nie spisz?

Gość i se leze
no wiem przeciez, chcialem tylko komus narobic smaka tak zyczliwie :classic_cool: o to niech len ci zrobi bo sie obzaruem :( a ty? :p

a ja ? hmmm nudy nudy i jeszcze raz nudy.... a nie chce mi sie spać.... leze, laptp na kolanach, wlączone tv i to tyle... A jutro tzn juz dzisiaj ! zrobie naleśniki haaa ! ;)

Gość i se leze
no to tak jak ja, tyle ze na brzuchu i mi tak przyjemnie grzeje :classic_cool: albo to lap od brzucha sie grzeje :D tylko sie podziel :(

Gość i se leze
to udami chyba bardziej :p na sniadanie zrobisz? :( tobie mialem narobic ochoty a nie sobie :o

no udami, nie łap za słówka hee;) ojjj widzisz co się stalo.... teraz ty masz ochote .... przykro mi , bedzesz musial sobie poradzić i przestać o nich myśleć .... aaachhh te pyszne naleśniczki.... mmmmm

Gość i se leze
juz lepiej za slowka :p :D zawsze mam :p albo moze cos jeszcze zjesc :( to chyba tez zrobie :o