Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka2727

Druga ciąża po pierwszym poronieniu,czy jest tu ktoś taki.

Polecane posty

Chciałam pogadać z kim o tym,udzielam się również na innym forum ,ale nie chce zasmucać dziewczyn swoimi obawami,wiem że kobiety które straciły pierwsze dziecko przeżywają drugą ciążę inaczej.

Czy jest tu ktoś kto chciałby pogadać o obawach,Udzielam się również na innym forum ale nie chcę zasmucać dziewczyn swoimi obawami,a wiem że kobiety które pierwszą ciążę poroniły przeżywają drugą inaczej.

Ja straciłam pierwszą ciążę w 5 tygodniu i p 3 miesiącach zaszłam 2 raz w ciążę. Moja córcia skończyła wczoraj roczek. Głowa do góry będzie wszystko dobrze :)

A jak się czułaś na początku drugiej,wszystko było ok U mnie dzisiaj pojawił się jakiś żółty sluz,oraz taki mleczno brążowy,i boję się że jest znowu coś nie tak

Gość pozytywne myslenie:)
Witaj!!! Ja też pierwszą ciążę poroniłam:( lekarz kazał odczekać 3m-ce i udało się za 1razem... było tyle obaw, leku...przed każdą wizytą u gin., na usg, w toalecie(plamienie) przeżywałm koszmar...i tak przez 9m-cy...teraz mam już 11m-czne dziecię przy sobie... moja rada:choć to bardzo trudne myśl POZYTYWNIE!!! i jak masz jakieś wątpliwości i obawy idz do lekarza i pytaj,badaj się...niech mają cię za nadgorliwą ale dla Twojego maluszka warto:)

Witaj :) Ja pierwszą ciąże straciłam w 14 tygodniu. Minęło sporo czasu zanim doszłam do siebie psychicznie i zaczęłam się znów starać.Tak więc po odstawieniu pigułek po 9 miesiącach zaszłam w ciąże.W 6 tygodniu dostałam krwotoku i ledwo co została uratowana ciąża.Całą ciąże praktycznie przeleżałam w szpitalu.Ale warto było :) Dziś mam 5 letnie dziecko.

dziękuję. Chcę myśleć pozytywnie ale strach jest silniejszy, Wiem trzeba wierzyć że będzie dobrze

głowa w chmurach to cudownie. Jak widzę nie każde historie kończą się żle. Ja dużo leżę,biorę luteinę,tylko martwi mnie ten śluz. Dięki podniosłyście mnie na duchu

Gość ????
a nie mozesz zadzwonić do swojego gin czy ten śluz ok??? ja miałam plamienia w dniach kiedy miała być miesiączka przez 3 m-ce... ale lepiej sparwdzić...moje zdanie...

byłam sześć dni temu u lekarza bo miałam plamienie,takie delikatne,brązowo żółte,i dał mi luteinę i nospę,a dzisiaj był śluz ,sporo go było.mleczno brązowy,trochę żółtego. Na razie więcej nie leci to było jednorazowe. Jeżeli pojawi się jeszcze wtedy zadzwonię do gin

Gość pozytywne myślenie:)
Lenka moja ciąża nie przebiegała książkowo...w 9 tc-plamienie-szpital, 18 tc twardnie nie brzucha-szptal, 34 tc-zatrzymywanie porodu-szpital, 38 tc-poród...wierz że wszystko bedzie ok!!! a starch o dziecię nigdy nie minie nawet jak masz je po tej stronie brzuszka:)

Gość mama sama w domu...
JA SWOJE 1 DZIECIĄTKO STRACIŁAM W21 TYG CIĄŻY MOJA DRUGA CIĄŻA PRZEBIEGAŁA OK OPRÓCZ DOLEGLIWOŚCI TYPOWO CIĄŻOWYCH TAKICH JAK WYMIOTY I MDŁOŚCI I JESTEM MAMĄ 15 MIESIĘCZNEGO SYNKA !! WSZYSTKIM STARAJĄCYM I TYM CO JUŻ WIEDZĄ GRATULACJA p.s JA WŁAŚNIE DZIŚ 2 LATA TEMU DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE BĘDĘ MAMA!

Lenko doskonale wiem co czujesz, ja obecnie jestem w swojej 5 ciąży, niestety 4 poprzednie poroniłam ok 6 tygodnia. Trochę się leczyliśmy, potem się nakręciłam, że już zaraz teraz. I gdy wreszcie sobie odpuściłam i zajęłam się sobą CUD się stał. Staram się, bardzo się staram podchodzić do wszystkiego co się dzieje ze spokojem, ale nie jest to proste. Głowa do góry i myśl pozytywnie.

mama sama w domu,gratulacje z okazji rocznicy, Cieszę się że wam się udało,może i mi też się poszczęści,napewno się poszczęści :-)

isabel naprawdę musiałaś dużo przejść.Ty razem na pewno ci się uda. A co było przyczyną poronień u ciebie,wiesz?