Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma innej rady

Tak się zastanawiam......

Polecane posty

Gość nie ma innej rady

czy jeśli facet zaprasza kobietę na wesele (mieszkają daleko od siebie), i kobieta musi do niego dojechać kilkaset kilometrów , to powininen zaproponować jej zwrot kosztów biletu (przynajmniej w jedną stronę)?

Gość hm ...........................
a to az tak duzy koszt ? ? skoro sie zgodzilas a on nic nie zaproponował to chyba Twoj problem jak dojechac ...

Gość nie ma innej rady
jeszcze się nie zgodziłam, mam mu dać odpowiedź do konca tego tygodnia. cienko u mnie z pieniędzmi, a on nic nie powiedział o biletach.

Gość hm ...........................
Ja dla mnie troche nie wypada oczekiwac, ze jeszcze zaplaci za twoja podroz. A na sukienke i buty tez Ci da pieniadze ?

Uważam że nie ma co liczyć na zwrócenie kosztów :) On też pewnie ponosi jakieś koszty :) Jak będzie chciał oddać za podróż to miły gest. Jak nie to brzydko by było się o to upominać! Jeśli nie masz kasy to lepiej powiedzieć facetowi otwarcie że Ciebie nie stać niż się zaporzyczyć a potem być złą na niego że Tobie nie oddał połowę kosztów ;)

nie zapomnij wręczyc rachunku za skienke i fryzjera :O nie stac cie nie idziesz chyba proste