Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany_on

Pytanie dosc delikatne.

Polecane posty

Gość zdegustowany_on

Jest tak: Pokój_nr1 //ściana// WC-KIBEL //ściana// Pokój_nr2 Oczywiscie korytarz jest przez całość i 3 drzwi do kadego z pomieszczen. Pytanie. Jak rano robic kupe, zeby ludzie w Pokoju_nr1 oraz Pokoju_nr2 nie słyszeli ze pierdze (dość głosno) w kibel ?? Nie umiem nie pierdziec i rano zawsze mam mocne "odrzuty". Załozmy ze w jednym pokoju spią dziadkowie, a w drugim tesciowie. Dodam ze te ściany są na jedną cegłe klinkierową czyli grubości 12cm i slychac np jak ktos siura do kibla, to po prostu w tym pokoju slychac. Jak odkręca wode to tez slychac. Jak otworzy szafke - slychac. Jak ja mam sie komfortowo wypróznic rano ??? Z gory dzieki za podpowiedz.

Gość Dama Serce
włącz muzykę:)

Gość odkrec wode w wannie
głosnoo xd

Gość jak to jakis wirus
wez poduszke i przycisnij ja sobie do tylka jak peirdzisz

Gość jak to jakis wirus
wez poduszke i przycisnij ja sobie do tylka jak peirdzisz

Gość zdegustowany_on
1. Nie moge zafundować o 7 rano domownikom Głośnej muzyki. Oni zakladam ze "śpią", jest cichutko.- muzyka odpada. 2. Z natury przyjęło sie ze kąpiemy sie wszyscy codziennie wieczorem. Rano nikt nie lezy w wannie bo zwyczajnie nie ma na to czasu, wiec po co zuzywac wode i dziwnie by to pewnie wyszło - odpada. 3.Kaszlec moge, ale to szalenie trudne zakaszlnąć i wyduszać koope, a przy tym strzelać w rytm glosnego bąka.- ciezko, ale sie na razie tym jakos posiłkuje - mecze sie... 4. Numer z poduszką bez sensu bo leci bąk a pozniej luta w kibel i poduszka bylaby cala zasrana - odpada. Czy naprawde musze trzymac kupe az dojade do pracy ? :(:(

Gość Pokojowiec
Sraj Polaku sraj, bo to nie twoj kraj!