Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja teraz mam zrobic

Kazdy ! facet chce odemnie tylko seksu :(

Polecane posty

Gość takie tam duperele
Ode mnie nie chcą seksu. Brzydka jakaś muszę być :(

Gość pwoeim wam cos ciekawego
Trochę massz racje ... licze na ksiecia i pewnie sie przelicze....

Gość Baby sa glupie!!!
Autorka chyba liczy na ksiecia z bajki, a ze sie pojawiaja pospolici skresla ich ze swojej listy. Zaczeka jakis czas, dojdzie do 30-tki i wtedy nie bedzie wybrzydzac. Sama sie rzuci na pierwszego lepszego, bo jej hormony zaczna buzowac. Kobiety nie wiedza czego tak naprawde chca.

raczej w tym problem że same nie wiedzą czego chcą. Gdyby facetowi na początku znajomości jasno powiedziała że nic z tego to ok. Znając kobiety nie jest zdecydowana kręci faceta i ten mylnie odbiera że jest zainteresowana.

Gość daj namiary to sie sprawdzi
czyz grzechu warta :D

Gość facetttt...
a zadaj sobie pytanie czego oczekujesz od faceta? własnie miłe panie czego oczekujecie , tylko prosze nie owijajcie w bawełne tylko konkrety ok?

a tak wogóle to jakie masz autorko wymagania względem potencjalnego partnera? pytam z ciekawości .Napisz o charaktereze wyglądzie stanie majątkowym kandydata.

Gość Baby sa glupie!!!
Jak to czego: wiekszosc kobiet powie, ze ceni u faceta: wrazliwosc, elokwencje, inteligencje, poczucie humoru, poczucie bezpieczenstwa, a tak naprawde wszystko rozchodzi sie o pieniadze. Jak to tlumacza - jesli ma duzo kasy, to jest zaradny i mozna sie takim zainteresowac. Kobieta to jeszcze slabo poznany gatunek, ale na przestrzeni tylu tysiecy lat nic sie nie zmienilo - liczy sie dla nich pzrede wszystkim kasa!

Gość nożokuya
co Was na padło :) czemu tak na skakujecie na autorke co nie którzy :)

Gość bom frustrat
od 25 lat nie mialem baby i sperma mi zalala zwoje mozgowe pseplasam :(:(

Gość facetttt...
chcę się dowiedzieć po co tak naprawdę szuka faceta. chce założyć rodzinę? czy chce mieć tylko kumpla?

Gość nożokuya
grzecznie tylko jedna osoba tu grzecznie pisze i nie jestem tu ja ,ani autorka:)

Gość pwoeim wam cos ciekawego
Rodziny narazie nie chcę .... Znajomość - koleżeństwo = przyjaźn lub zwiazek w takiej kolejnosci ...

tylko widzisz zazwyczaj faceci nie chcą przyjaźni z dziewczyną która jest dość atrakcyjna. Napisz jaki typ faceta Ci się podoba?

Gość Baby sa glupie!!!
Autorko, czyli uwazasz, ze najpierw facet powinien sie z Toba "zaprzyjaznic", czyli lepiej poznac, spotykac sie zalozmy rok, abys go zaszufladkowala jako potencjalnego faceta do zwiazku?

Gość babka kiepska...
Przyjazn miedzy kobieta a facetem jest niemozliwa , wybij to sobie z glowy ...

Gość vvvvvvvvvasas
Nie ma szczerej przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna, warto to zapamietac. Ale jestes jeszcze zbyt mloda dziewczyna i nie znasz za dobrze zycia.

Gość Pokojowiec
Ja poznalem moja majmilsza w poniedzialek, a w czwartek byl juz pierwszy seks.

Gość facetttt...
no to juz Ci odpowiadam że Ci których spotykasz chcą czegoś więcej chcą tej ostatniej rzeczy. No chyba ze chcą Cię "zaliczyć" no ale jak dłużej kogoś poznasz to większe szanse że wyczujesz intencje (ale gwarancji tez nie ma, to samo tyczy się kobiet). Przyjażń nie zawsze przeradza się w miłość tez bądź tego świadom że być może Ty się zakochasz a on powie nie.

Gość wódz dzielnych małp
ja jestem romantykiem i kobieta, która w porywającej atmosferze rozedrganych namiętności nie oddaje mi się powiedzmy, tak do 3 miesięcy (tak, jestem cierpliwy) rozczarowuje mnie, swoją przyziemnością :O

Gość Coś wam powiem...
Jestem w stanie wytrzymac te pol roku bez seksu, jesli mi bardzo zalezy na dziewczynie. Jesli po tym czasie kobieta mi sie nie odda, to ja skreslam i szukam dalej.

Gość facetttt...
można dłużej wytrzymać jeśli wiadomo na co się czeka, bo jak kobieta zwleka to tez można odebrać jako to że nie jest pewna czyli że nie kocha i sprawa jest jasna

Gość żre ciastko
To, że chą seksu, nie zanczy że musza go dostać :D Kobiety casem wysyłaja takie sygnały, czasem nieswiadomie ponoc, ze własnie przyciągają takich facetów a nie innych. Wkoncu jesli sie spotykasz z facetem , nie koneicznie koleżeńsko, to wkoncu bedzie tego chciał. Ja ponoć onieśmielam i boja sie wyskakiwać z takimi propozycjami, póki ja sama nie dam im znaku. Dowiadywalm sie o tym oczywiscie po jakimś czasie hehe. Więc chcą, ale ale są ostrożni, bo boją sie być wykastrowani jednym słowem. Fakt , że lubie flirtować, nie znaczy , że wyrażam zgodę, bawię się. Jednak to ja decyduje. Proste. Autorki, może lżej podchodż, wiecej poczucia humoru, zabawy i facetów trzeba czasem lekko ściać , by im łapki ukrócić. Wtedt szybko sie przekonasz co wart jest gosciu . Albo zachowujesz sie prowokująco, albo poprostu przyciągaasz ich swoim zachowaniem, słowem takich a nie innych.

Gość dajcie jej spokoj
a chociazby nawet czekala na kolesia z fura i kasa to co? przeciez nie musi miec seksu jak nie chce i ja sie z nia zgadadzam 100%, tez mam nieraz taki problem faceci to tylko o jednym, nawet nie patrza co z kim i jak byle by byla dziewczyna, a my kobiety to patrzymy zeby nam facet odpowiadal, podobal sie i czuc cos do niego a nie tylko ze o dobrze wyglada to mozna isc do lozka, inne sprawy tez sa wazne. dajcie dziewczynie spokoj, faceci to nigdy kobiety porzadnej nie zrozumia, kazdy chcial by dziewice albo porzadna ale jak juz mu sie taka natrafia to chce to lozka jak najpredzej a przeciez gdyby ta tak szla do lozka po prosto to nie byla by porzadna...ee to wszystko to takie bez sesnu, 3maj sie dziewczyno, glowa do gory, zgadzam sie z toba!!