Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorolowooo

Jaka osłona

Polecane posty

Gość kolorolowooo

do antybiotyku dla 1,5 roczniaka? wiem ze te z dopiskiem baby sa znacznie drozsze niz normalne identyczne wskladzie, co polecacie?

Gość ja podaje różne
zalezy jaką kupie: lakcid, laktoral, dicoflor

dziwne jak dla mnie że lekarz dając antybiotyk nie dał leku osłonowego :/ myśmy zawsze brali lakcid

no dla małych przecież o 1,5 rocznym dziecku mówimy :) jak pisałam dla mnie i tak najdziwniejsze że lekarz nic nie przepisał :/

oj często lekarze nic nie przepisują, niestety! to ja uświadomiłam mojej mamie że przy antybiotyku powinna podac coś osłonowego! żaden lekarz nic nie przepisywał dla moich braci, a antybiotyki dostają często :O

Gość kolorolowooo
zawsze kupowalam acidolac baby ale ostatnio kolezanka mi uswiadomila ze w cenie acidolacu baby bede miala dwa opakowania oslony, pediatra zawsze mowi i prosze dokupic oslone nigdy nic nie zapisujac

no bo tu jest pełna dowolność, lekarz nie musi zapisywac, kup sobie w aptece co chcesz i juz. wszystko tyle samo warte jesli chodzi o skutecznosc. różnice są w postaci (kapsułki otwieralne, kapsułki nieotwieralne, proszek do rozpuszczania, proszek do wsypania wprost do buzi itd), w smaku i w cenie.