Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakieterka

jest baaardzo zle-pomocy

Polecane posty

Gość krakieterka

zerwalam z chamem poraz setny i siedze jak idiotka wpatrujaca sie w telefon.Chce napisac sms chce zadzwonic...znowu to samo Prosze powstrzymajcie mnie-mam jeszcze resztki godnosci i szacunku dla samej siebie ale potrzebuje wsparcia-jestem w rozsypce

Gość hflfds
bądz silna,nie rób tego

Gość krakieterka
tak wlasnie mnie traktowal...tak mu sie traktowac pozwolilam...teraz chce odzyskac sama siebie...nie moge sie zlamac-jak to zrobic...prosze o rady nawet najbardziej kontrowersyjne

Gość wyrzuc telefon
:-D

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
radze niepisać,rozumiem że chcesz ale niepisz a za jakis czas juz niebędziesz chciała pisać

Gość To jest nietypowy problem?
pomyśl sobie, ze za pare miesiecy jak sie do niego nie odezwiesz bedziesz czula dume i bedziesz myslala: "jaka ja byłam głupia, ze tak sie go prosiłam o to żeby ze mną był" a jak sie odezwiesz, to bedziesz czuła niesmak do samej siebie, że zachowałaś sie jak tępa szmata która prosi się faceta o uczucie :o

Gość To jest nietypowy problem?
a tak w ogóle to czy ten tarot musi byc w każdym temacie, ja pierdole :o

Zapanuj nad soba! Zrob cos teraz dla siebie. Polez w wannie z dobra ksiazka. Ogladnij jakas komedie. Nie DZWON! To najgorsze co mozesz zrobic. Powiedz sobie tak... " Ciekawe czy on zadzwoni pierwszy" Swiat sie nie zawali przez te pare dni. A jak zadzwoni, to nie odbieraj! Zobyczysz czy zadzwoni jeszcze raz. Co zrobi. Przyjdzie do Ciebie?

sluchaj, najlepiej wylacz komputer, jesli chodzi o gadu czy nk, :) pozniej wylacz komorke, idz wejdz do wanny, i sie polz spac, ja mam tak samo, niestety, zlalam sie, mialam nie odpisywac, a odpisalam;/

Gość uuuuuu
WYPIERDALAJ Z TYM JEBANYM TAROTEM ! :O

Gość jak widac kobiety wola
chamow.

Gość KKKK***
nie pisz! Jak chcesz pogadac napisz: gg 10325859

Gość do staszka spod mono
jestes zabawny, to wina facetow popaprancow emocjonalnych i braku wzorcow wychowawczych w domu zaden normalny facet nie wykorzystuje naiwnej i nie traktuje jak szmata, chyba, ze sam jest chamem