Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kangoooor

co o tym myślicie , prosze o rade

Polecane posty

Gość kangoooor

Ostatnio poznałem dziewczyne , starsza ode mnie , po pierwszym spotkaniu bez szału .. Gadka szmatka , spacer .. na drugie spotkanie po dłuuugiej przerwie ale po uprzednich rozmowach smsowych ona wyszła z inicjatywą. Była wtedy pijana , wiec do mnie zadzwonila . Spotkalismy się wiec , w barze potem troche bardziej romantyczne miejsce i tam rozmowa bardzo szczera .. byłem całkowicie szczery .. zadawal duzo pytan na temat gustu , potrzebach , kobietach itp. , ja troche mniej. Przyznalem się do tego , ze kiedys ktos mnie zranil.. teraz ja ranie czescie , ale zle się z tym czuje . Jestem atrakcyjny , dalem jej do zrozumienia , ze mam powodzenie. Ona z kolei dala mi do zrozumienia , ze zazwyczaj nie przejmuje inicjatywy. Potem przytulanie .. masaz calowanie .. bardzo namiętne .. była bardzo napalona. Przerwałem to osobiście . Kiedys się rozstaliśmy po tym jak wróciłem do domu napisałem smsa na dobranoc , ze bardzo milo ,ze się spotkaliśmy,. Odpisala bardzo oschle. Powiedzialem sobie ,ze nie będę się narzucal , bo nie lubie , ale wiem ,ze ona się pierwsza nie odezwie pewnie, chociaż wydaje mi się ,ze by tego chciala Co o tym myslicie ?

Gość elzbietazapednowak
ale w czyn ny ci mamy pomoc ????

Gość kangoooor
chodzi mi o to , czy sie do niej odezwac,,, nigdy nie przejmowalem inicjatywy.. co o tym myslicie .. co ona moze myslec

no wiesz kiedys to ja pierwsza pisałam do facetów teraz już nie jak ci na niej zależy to jej coś napisz

Gość kangoooor
mam to w dupie .. nie napisze

to jak chcesz jak ci jest obojętna i nie chcesz z nią być to już twój wybór