Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła twoja żona :)

szukam męża :) :) :)

Polecane posty

Kochany kandydacie na męża ciągle Cię szukam :). Obiecuję że będzie Ci ze mną wspaniale. Będę ci dobrze gotowała, choć jeszcze nie potrafię ale dla ciebie się nauczę :). Nie podążam ślepo za karierą więc moge zajmować się domem i dziećmi :). Bedę robiła Ci obiadki, prała twoje skarpetki, a w nocy bede ognistą kochanką w łóżku :) jestem młoda, po studiach, twój wiek i wykształcenie nie jest ważne, liczy się jakim bedziesz człowiekiem :):):):):):)

Gość taka zajebista
a i tak uciekl :classic_cool:

Gość jesteś... hmmmm
dobra w sumie, a ssiesz po same kule??

Gość jesteś... hmmmm
i czy naoglądałaś się za dużo smerfów?? weź powiedz że jesteś rozpasłą mało ruchliwą raszplą, więc jedyne co ci się chce to gotować żeby oczywiście móc potem to zjeść, że w łóżku jesteś jak ogień, parzysz tak że trza spierdalać, i ogólnie to suabo z tobą

sex po ślubie dopiero :)

Gość Edgaruś
...i tu szukasz ahahaha

Gość xbox
to prowokacja jest bo co innego moze byc?:)

Gość pewnie jesteś brzydka
jak noc, ale to dobrze nie będziesz zdradzała mnie. Sprzedane !

Gość jesteś... hmmmm
dobra, idę na to, ożenię się z tobą, ALE 1. jak obiad będzie do dupy to masz wpierdol 2. jak nie będziesz ładna to masz wpierdol 3. powiedz coś o tym że chcesz kase.. masz wpierdol

Gość boulder dash
Prosimy o uzywanie stosownego jezyka w stosunku do kandytatki....

Gość jesteś... hmmmm
a jeżeli coś powiesz że ci sięruchać nie chce bo to czy tamto, oczywiście masz..... WPIERDOL

Gość To ja fantazjujący o damskich
To cudownie,ze mnie szukasz,kiedyś się znajdziemy z pewnością,i będziemy mieć cudowne jak ty córeczki blizniaczki.

czy jestem brzydka? nie mnie to oceniac. zdjecia nie dam. brunetka 163 cm, 53 kg, zielone oczęta :) chyba jestem za spokojna i dlatego nie mam męża , bo faceci lubią szalone laski :)

Gość jesteś... hmmmm
będę cię ciągnął za kudły i walił spusty prosto w usta.. będę pierdział pod kołdrą, będę sikał na deskę, będę podjadał zanim coś ugotujesz i to tak że ci zabraknie składników, a wiesz co będzie jak nic nie ugotujesz...

Gość boulder dash
zdjecia nie dasz?:), to podaj email, i od tego wystartujemy......:) Cenie spokojne kobiety, rzadkosc w dzisiejszym swiecie.

:):)

Gość boulder dash
no to jaki ten email, bo chyba zaczne zgadywac:)?

nie poszła na top model bo tego nie oglada. hmm dlaczego nie mam chlopaka, coz jeden stwierdził ze jestem za spokojna dla niego, drugi musiał się wyszalec sam a ja nie potrzebowałam szalenstwa, trzeci nie chciał miec nigdy dzieci, coz tak sie potoczyło :(

Gość boulder dash
to niedobrze, ale zawsze masz szanse to zmienic jesli podasz swoj email, ewentualnie moge podac swoj zeby porozmawiac bardziej prywatnie:)

Gość ErgoNom
"sex po ślubie dopiero" - poniewaz ksiadz tak kaze? ;) Nie rozumiem ludzi, sex to taka sama potrzeba jak jedzenie, spanie, skoro z kims zawiazesz wiez to w imie czego bedziesz hamowala swoje instynkty?

Gość tomasza1
przedział wiekowy i samoocena urody

z tym seksem po slubie to zart na głupie komentarze. a co do seksu to nie wskakuje do łózka tak szybko, może po kilku długich miesiącach i dobrym poznaniu sie, i stwerdzeniu ze czuje cos do tej osoby. bo bez uczucia nie i koniec.

wiek 23 lata zodiakalny baranek , choc nie jestem uparta :) uroda coz nie mnie ja ocenic ale chyba nie jest az tak zle

Gość ISKRA ROZKOSZY
Ja tez szukam meza :) szczupla, wysoka 175cm, naturalna blondynka o zielonych oczach ;) Bede dla Ciebie, moj mezu: -dama do towarzystwa -dziwka w lozku -wysmienita kucharka

dopisujcie się kobietki może znajdziemy tu jakiegoś kandydata :)

"uroda coz nie mnie ja ocenic ale chyba nie jest az tak zle" rozumiem, ze to tez zabezpieczenie sie na wypadek obecnosci osob, ktore szukaja jednego? ;) Hmm ... i uwierz w siebie - to znaczy w swoje umiejetnosci poznawacze ;) "może po kilku długich miesiącach i dobrym poznaniu sie, i stwerdzeniu ze czuje cos do tej osoby. bo bez uczucia nie i koniec." ;) Ale ja pisalem: " skoro z kims zawiazesz wiez" ... rozumiem, ze sugerujesz, ze Tobie to latwo nie przychodzi? ;)

nie mam problemu z nawiązaniem więzi kolezenskich, przyjacielskich, tylko ze nie wchodze kolegom do łózka, szanuje siebie i swoje ciało i uwazam ze seks jest piekny jak sie jest zakochanym w tej osobie , a nie tak tylko zeby zobie ulzyc.

Eh... ale ja pisalem o wiezi - zakochaniu :P - a Ty robisz ze mnie jakiegos seksiste :(

nie chciałam, zle sie zrozumielismy, zle to odczytałam widac. jak tak to przepraszam.