Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SlodkaCzekoladka

...czy mezczyzni byliby w stanie byc z rozwodka,ktora ma dziecko??

Polecane posty

Dobry wieczor;) Wlasnie leze sobie na lozeczku i naszla mnie mysl,aby sprawdzic czy mezczyzni sa w stanir zaakceptowac nie swoje dziecko i byc z kobieta po rozwodzie...? Pytanie to zadaje na swoim przykladzie. Za miesiac koncze 20 lat. Moj synek ma 8 miesiecy. Zaszlam w ciaze w zeszlym roku. Byla ona planowana. Niestety partnera znalam 2.... miesiace. Pewnie w tym momencie klniecie pod nosem na mnie...ykhm... ale nieo to chodzi. Zyje nam sie okropnie. Klocimy sie ciagle,wyzywamy, nie raz doszlo do rekoczynow. Gdyby nie jego babcia i matka nie wiem czy dziecko mialoby pampersy... 'mąż' mimo,ze go nie stac wydaje pieniadze, nieswoje... na byle co. Wazniejsze sa piwka, chipsy, N-ka jeszcze full pakiet, nowy telefon na abonament... zadne moje argumenty do niego nie przemawiaja. Nie daje rady. Nie kocham go,to dla mnie oczywiste. Bylam zauroczona,myslalam,ze cos z tego bedzie. Byl dla mnie Ksieciem... szkoda,ze krotko... synka kocham nad zycie, nie wyobrazam sobie zycia bez Niego. Planuje sie rozwieźć.... ale.... boje sie,ze zostane sama. Boje sie,ze nie bede mogla sie otworzyc przed facetem,bo bd sie bac, ze nie zaakceptuje mojego synka. Poza tym nie wierze w uczciwosc mezczyzn... czy mezczyzji wg Was sa w stanie zyc z kobieta,ktora ma za soba nieudane malzenstwo a jej jedyny bagaz to dziecko? Czy taka mloda osoba jak ja ma szanse na normalny zwiazek i prawdziwa milosc? Czy jest to w ogole mozliwe...?

Gość ghjkbnm
jak ładna to tak :)

Gość ErgoNom
Prowokacja? Bo to chyba oczywiste, ze sa tacy mezczyzni. Troche moze dziwic Twoje podejscie do zycia, 2 miesiace i planowana ciaza?

Gość tomasza1
masa par jest po takich sytuacji życiowych... nie ma się czego bać

Gość ale przecież oni też
była planowana z facetem, którego znałaś 2 miesiące? to szybko te plany pojawiły się.

Gość Lilja8111
planowana po 2 miesiącach? zartujesz?

Gość zależy ile ma lat
bo 25 latek kawaler to raczej mniejsze szanse niż 30 latek rozwodnik z dzieckiem albo oboje macie po 40 a wasze dzieci po 20 "ciaze w zeszlym roku. Byla ona planowana. Niestety partnera znalam 2.... miesiace. " planowana ciąża po 2 miesiącach znajomości? :O 🖐️ jesteś męczennicą

O TO TRZEBA ZAPYTAC MężCZYZN , ALE PAMIęTAJ CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI... JESTEM W PODOBNEJ SYTUACJI ... MóJ Mąż CAŁA NASZA KASE ODŁOżONA A BYŁO TO 60 TYSIECY ZABRAŁ DO SWOJEJ MAMUSI I razem z braciszkiem kupuja auto na pół ...

NIe mający własnych dzieci w większości raczej nie. Ale rozwodnicy z własnymi dziećmi pewnie tak.

Gość ale numer 2 miesiące
po 2 miesiacach planowana ciąża i to w wieku 19 lat, chyba jestes niedojrzała a teraz masz problem,dziecko to nie zabawka na rok czy dwa, twój partner pewnie jest w podobnym wieku a do tego nieopowiedzialny tak samo jak ty, nic tylko współczuć,mozna sobie ulozyc jeszcze zycie jak najbardziej ale dziecko na tym ucierpi z powodu twojej głupoty, mnie od roczku wychowywał ojczym,dzisiaj jestem juz dorosła,mamy super relacje więc jest to możliwe

Gość jakby nie byli...
jakby nie byli w stanie to.. na swiecie by bylo mnostwo samotnych kobiet z dziecmi - a tak nie jest :] sama znam kilka rozwodek ktore sobie ulozyly drugi raz zycie -tak samo jak kilku moich kolegow uklada sobie zycie z dziewczynami po falstarcie ;) milosc nie wybiera ;)

Gość nie z jednego powodu
zawsze w poblizu bedzie sie krecil tatus dziecka

Gość A związałabyś się z facetem
który ma dziecko z inną? Ja mam 25 lat i 2 letniego syna. Zastanawiam się czy warto próbować ułożyć sobie życie z młodą kobieta z dzieckiem. Tylko nie wiem czy samotne matki nie szukają faceta bez zobowiązań...

Gość engharta
gdyby mnie ujął facet, który jest ojcem nie miałabym żadnych oporów przed stałym związkiem pod warunkiem, że byłabym dla niego partnerką w życiu a nie tylko opiekunką dla dziecka choć bardzo kocham dzieci i zaopiekowanie się dzieckiem faceta, którego bym pokochała nie byłoby żadnym problemem. Także spokojnie masz szansę na szczęsliwe ułożenie sobie życia.

Gość Nasa
Ja jestem w takim zwiazku ponad 2 lat -ciekawe doświadczenie ... Jeżeli po raz drugi miałybym się decydować moja odp.nie,za dużo problemów,złych emocji na początku!obecnie jestem już dośc oswojony... Cały sukces zależy od tego jakie są relacje i pozycja ojca /eks,jeżeli jest silna to tak naprawdę żyjecie razem z nim. Jeżeli ojca nie ma w życiu rodziny zbudowanie nowej jest bardzo prawdopodobne,jeżeli jest jego pozycja silna -to budowa jest dużo trudniejsza....Problemy: Dziecko czasami mnie ataktuje ,wyzywa raz za namową tatusia raz odreagowując na stres po rozwodowy. Kupę pracy nad sobą trzeba..nigdy nie dać sie sprowokować dziecku (ma 7 lat)itd dizecko sprawdza nowego parnetra mamusi ,.. Generalnie życie takie nie jest łatwe ,mam za sobą spotkania z psychologiem,wszystsko zależy czy Ci zależy na kobiecie !! Pytania??