Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponioslo nas..............

Calowalam sie z jego BRATEM!!!!!!!!!!

Polecane posty

wiem , powinnam byla to przerwac ale stalo sie no!! tez go pocalowalam a teraz tego zaluje :( moze i szukam usprawiedliwienia, ale wiecie co my juz nieraz bylismy sam na sam, nieraz pilismy razem pracujac nad projektem (on mi wieeeele razy pomagal) i co jakos nic sie nie dzialo, on nigdy mnie nie pociagal bo to BRAT mojego faceta i myslalam ze z wzajemnoscia, ot kumple i tyle! co ciekawsze z nim znam sie dluzej niz z moim narzeczonym!! to on nas zapoznal

"nieraz pilismy razem pracujac nad projektem (on mi wieeeele razy pomagal)" O mamo! :D :D :D

kaliban, no co?! kurde mac wy naprawde uwazacie ze kobieta plus facet plus wino zawsze = lozko?!

TY myślisz, że czemu kultura picia w 20leciu między wojennym wyglądała jak wyglądała? Żeby diabła nie kusić. Ale wiadomo, wszyscy taaaaacy nowocześni jesteśmy. Co za czasy. Baby nie dość, że łatwe i zdradliwe to jeszcze głupie, jak buty.

nie widac, nie spalismy ze soba

jasne

Gość sokolica777
wyluzuj kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stało się, bij się w piersi, brat też, ale nie róbcie z siebie męczenników na Boga! zdarzyło się (wszak okazja czyni złodzieja - to do tych co Cię tu obrażają). Jeżeli kochasz swojego faceta NIC MU NIE MÓW! nawet jak Ci jakims cudem wybaczy, to nie ma mowy o wspolnej przyszlosci, w ktorej bedzie miedzy wami zaufanie. Ty nabroiłaś, to Ty się musisz teraz z tym uporać we własnym sumieniu, nie skazuj go na cierpienie, bo to nie jego wina. Zostawcie to dla siebie, a Ty wyciągnij z tego wnioski na przyszłość i po prostu tak więcej nie rób. Pozdro i głowa do góry. Są większe problemy na tym świecie;P

[Ponioslo nas..] przyjaźń męsko damska nie musi się skończyć w łóżku ale jak ci napisałem to wymaga jaj. Bo prędzej czy później zacznie was do siebie "coś" ciągnąć. Przywiązanie i zrozumienie prowadzi do sexu a sex buduje przywiązanie. Tak dziwnie ten świat jest skonstruowany. Jak on jest sam i jak piszesz znacie się długo i do tego dobrze rozumiecie to nie m nic dziwnego że go pociągasz. Po prostu brakło wam charakteru i waza przyjaźń się rozwinęła ;) Pech chce że ty jesteś w związku bo pewnie gdyby nie to bylibyście szczęśliwi z zaistniałej sytuacji.

Gość łłłłoooo matko
Ponioslo nas - przestan reagowac na posty tych debili. wyzywaja cie, a ty nadal swoje. olej ich totalnie. to co sie stalo to masakra. sama biore slub w nast roku. ale stalo sie i nie da rady cofnac. wez sie w garsc,zacisnij zeby i nic nie mow. ja bym tak zrobila. bedzie ciezko,ale dzien dwa trzy przyzwyczaisz sie do tej mysli.to nie koniec swiata! to zwykly 2sekundowy buziak, jezu . nie poszliscie do lozka, nic was nie laczy, ot stalo sie i tyle. nie mowie,ze to fajne i popieram,ale nie ma co ryczec. milcz,brat tez niech milczy,a wszytsko bedzie dobrze. i bzdura jest to,ze jak raz sie zdradzi zrobi sie i drugi. glowa do gory!

mysliciel999 => Przyjaźń damsko męska jest możliwa tylko wtedy, gdy ona jest tak brzydka, że nawet po pijaku facetowi na jej widok nie stanie :o

Gość no braciszek niezly nie ma
co, a powiedz gdybys ty tego nie przerweala to on by cie zerznal nie?

nie wiem, mysle ze on tez by sie w koncu opanowal

Gość acogdyby20
a nie bedziesz czuc sie przez to jak smiec? ze mu nie powiesz? czy da sie budowac zwiazek na kłamstwie? jak po 5 latach calowałas ! sie z jego bratem , co bedzie potem, niczego nie mozesz byc pewna, a co gdyby on calował sie z twoja siostra... porazka

ale zrozumcie tez to ze ja bym go nigdy nie pocalowala, nawet nie mialam na to ochoty, zrobil to z zaskoczenia i na moment odebralo mi rozum (

Moim zdaniem powinnaś powiedzieć narzeczonemu. Ma prawo wiedzieć,kto bierze sobie za żonę (nie mam tu na myśli nic złego). Po prostu powinnaś być szczera i mu powiedzieć. Może zrozumie i wybaczy.

Gdyby on się całował z jej siostrą, to by było zupełnie inaczej. Wiadomo, baby sie z każdego świństwa zawsze rozgrzeszą, podobnie jak i tutaj autorka posypuje sobie łeb popiołem tylko po to, żeby się zleciały pocieszycielki. Facetowi i tak nie powie, z brat i tak za jakiś czas się prześpi, bo dalej będzie z nim pić i pracować. Oczywiście porozmawiają poważnie, dadzą sobie kilka miesięcy przerwy... Baba reaguje tak schematycznie, że moge nawet mniej więcej określić kiedy da dupy bratu :D :D

Gość acogdyby20
o czym bedziesz myslec przed ołtarzem? o tym ze go zdradzilas, a jak brat bedzie swiadkiem na waszym slubie? i co by bylo jak by on sie calował z twoja siostra ? nie badz smieciem...

Gość ale gdybys byla wolna
to bys sie z nim przespala? dlaczego nie odpowiadasz na niewygodne pytania?

Gość acogdyby20
Kaliban swieta racja heh ... im dluzej zyje tym bardziej sie o tym przekonuje

SZCZEROŚĆ to podstawa. Jeśli zamierzasz wchodzić w zwiazek małżeński z bagażem kłamstw, niewierności itd. to lepiej od razu go zostaw. Popełniliście błąd, stało się-trudno. Czas ponieść konsekwencje i przyznać się do tego błędu. Bo niby dlaczego mąż ma nie wiedzieć? BO boisz się, że odwoła ślub? Jeśli tak to myślisz strasznie egoistycznie.

to nawet nie chodzi o odwolany slub, ja boje sie mu powiedziec, wstydze, nie wiem nie zniose bolu w jego oczach :(

Gość trzy listki herbaty....
Droga Autorko!Wspolczuje Ci, sytuacja koszmarna , ale chyba nic nie dzieje sie w zyciu bez przyczyny..wiec moze to czas by zastanowic sie nad Twoim zwiazkiem?Czy to nie poczucie utraty bezpieczenstwa paralizuje Cie teraz najbardziej?Czy naprawde kochasz swojego chlopaka?Jesli tak to musisz mu powiedziec o tym co sie stalo, nie mozna oklamywac ukochanej osoby, nie da sie tak zyc..Zycze powodzenia i trzymam kciuki by Cie sie wszystko poukladalo! :)

Za tydzień jadę do miasta, w którym mieszka jego ojciec i oczywiście zatrzymam się u niego. On już dzwonił, że kupił dobre wino i nowe bokserki na mój przyjazd. Czy brat mojego faceta mógł mu o tym powiedzieć i on teraz coś kombinuje? Help! Co będzie jak się prześpie jeszcze z jego ojcecm? W sumie wiadomo, wszystko zostanie w rodzinie, ale jednak dziwnie bedzie siedzieć razem przy Świątecznym i Sylwestrowym stole.

O tak. Gdyby jego ból cię obchodził starałabyś mu się zapobiegać proaktywnie, a nie post facto.

ja wrocilam wczoraj , specjalnie wieczorem zeby nie musiec spedzac z nim dnia, nie spalam cala noc przytulalam sie do jego plecow i plakalam :(