Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila M

doradźcie mi co robić

Polecane posty

Witam wszystkich mam strasznie zazdrosnego męża sprawdza mi smsy i połączenia w tel. oraz z kim pisze na gg i inną pocztę elektroniczną. Cały czas mnie podejrzewa o zdradę chociasz nie daje mu powodów do tego. Mamy małe dziecko więc większość czasu spędzam w domu przy dziecku czasem wyjdę na zakupy do marketu czy coś to jest źle. Straciłam kontakt ze wszystkimi znajomymi bo mogłabym go zdradzić np z kolegą z klasy z technikum. potrafi nawet wziąść numer tel i dzwonić po znajomych moich czy to nie facet np. Już nie wiem jak mam do niego dotrzeć mamy jeszcze starszą córkę która jest w drugiej klasie podstawówki którą trzeba przypilnować przy lekcjach i małe dziecko do tego, ja naprawdę nie mam czasu na nic. Co ja mam robić ??

współczucia ... każdy ma problemy ... ty akurat z chorobliwą zazdrością,ja z synalkiem mamusi ... i nie chodzi tutaj o wage tylko o pieniadze moich rodziców , ich nieruchomości itp.

no dziwna sprawa , na jakiej podstawie ma ci sprawdzać telefon itd. idiotą jest, i rzeczywiście opierdol go