Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia__

o przyjaźni...

Polecane posty

Gość Kasia__

Moim problemem jest to, ze jestem bardzo samotna. Miałam kiedyś duzo koleżanek i przyjaciółke ale z biegiem czasu kolezanki okazaly sie falszywe a przyjaciolka zaslepiona chlopakiem wyjechala do niego z dnia na dzien ponad 400 km :( czuje sie okropnie nie mam nawet z kim porozmawiać :( moze ktos ma podobny problem i podzieli sie jak sobie z tym radzi albo moze jest ktos z okolic bialej podl? Ja chetnie nawiąze z kims kontak.

Gość facet z ...
Pogadaj ze mną. Czy pokażesz mi Twoje bose stópki ? Jestem fetyszystą bosych kobiecych stópek.

Gość Kasia__
I czemu ja sie dziwie...? Nikt człowieka nie rozumie, sami debile i zboczency! Bardzo wam dziękuje za super wsparcie. Jestem podbudowana jak cholera!

no wiesz tutaj mimo wszystko będzie ciężko znaleźć inne osoby niż zboczeńców itp. poszukaj może na jakiś portalach typu sympatia

no chyba was pogielo tam to dopiero roi sie od debili i niedorozwojow umyslowych.....

takie wlasnie jest zycie jak nie chlopak to co innego... szkola jest sa kolezanki konczy sie szkola to potem okazuje sie ze wiekszosc to falszywce zazdroszczace idziesz do pracy znowu to same gowno w pracy i tak w kolo... i prawda jest taka ze jak trafisz na odpowiedniego faceta to jeszcze to zycie ma sens ale jak trafisz na kurwiszona ktory jest niezlym aktorem to tylko sie powiesic....

Gość andzia27l..
hej, ja mam dokladnie tak samo kiedys mnostwo przyjaciolek, kolezanek, znajomych - z czasem wszystko sie posypalo ja sie z tym czuje bardzo zle, taka sytuacja u mnie trwa gdzies ponad rok, na poczatku nei moglam sobie miejsca znalezc - teraz jest juz lepiej