Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieszona w rzeczywistości /

Jak żyć kiedy relacje z ludzmi są beznadziejne

Polecane posty

Kiedy inni ludzie tobą gardzą zaczynając od rodziców, rodzeństwa, kończąc na ludziach na studiach, w pracy itd. Jak żyć? Jestem w takiej sytuacji że wiele osób mnie nie lubi, za nic. Kobiety są zazdrosne o urode, faceci o to że nie mogą mnie mieć. Powoduje mnóstwo konfliktów wokół siebie mimo iż jestem spokojną, cichutką osóbką. Nie wiem jak ma żyć, bo mam tego dość, jestem prawie na etapie załamania nerwowego.

Gość nie martw się.
Znajdź sobie faceta z mocną psychiką

Niestety to nie jest takie łatwe

Gość nie martw się.
W życiu nic nie idzie gładko

Gość zajebisty27
polecam buddyzm

Gość NB znudzona jeszcze bardziej
dlaczego myślisz, że chodzi o urodę? ładni ludzie zazwyczaj wiodą prym w pracy, szkole itp

Rozumiem, normalnie bym się o to nie martwiła, ale niestety codziennie musze mieć kontakt z tymi ludźmi, codziennie to samo.

Gość brawka dla Ciebie
Z czegoś to musi wynika i osobiście wątpię, że z wyglądu.

Owszem ładni wiodą prym kiedy mają silny charakter, są wygadani, pewni siebie, u mnie jest kompletnie odwrotnie. Jestem cicha, staram się nie narzucać, raczej indywidualistka chociaż nie odbiegam ubraniem czy zachowaniem od innych. Jestem taką czarną owcą która zawsze zostanie obgadana, znienawidzona itd

Gość zajebisty27
mam jedno zasadnicze pytanie - a CHUJ Cię to obchodzi co myślą, mówią, robią inni? To Twoje życie. Mieć wyjebane na to.

Gość NB znudzona jeszcze bardziej
Napisałaś: "Kobiety są zazdrosne o urode, faceci o to że nie mogą mnie mieć." i to zabrzmiało, jakbyś była osobą wyniosłą ;) (nie twierdzę, że jesteś)

zajebisty tak staram się, jednak niestety kiedy musisz z nimi współpracować, czy ogólnie się widywać i jakoś kooperować to jest właśnie trudne. NB - wiem że może to tak brzmi ale musiałam to jakoś przedstawić, bo uważam że tu jest problem

Gość Takie twoje przeznaczenie

Gość zajebisty27
"zawieszona w rzeczywistości / zaj**isty tak staram się, jednak niestety kiedy musisz z nimi współpracować, czy ogólnie się widywać i jakoś kooperować to jest właśnie trudne." to że musisz wykonywać określone czynnosci nie oznacza, że musisz mieć jakiś stosunek emocjonalny do tych ludzi, możesz być całkowicie obojętna tak naprawdę nie masz z nimi nic wspólnego a oni z tobą

no ale właśnie pytam :) dlaczego tak uważasz? bo z mojej wiedzy i obserwacji wynika właśnie, że ładni ludzie są odbierani jako osoby sympatyczne ;)