Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerrrwowana

Mozna byc bardziej bezczelnym?????

Polecane posty

W sumie to ja zmierzam do tego, jak sprawdzić palcem punkt G. " to musi byc duzy palec, wiec moze stopą :) zatem pozycja pół księżyca bedzie idealna :D

Brum no jasne, ale to juz gastronomia nie joga :D nie wiem tylko czy w kanapce pokazanie palcem G-point'a bedzie mozliwe

Ależ Wy tu perwersję i patologię siejecie...Autorko, ja bym się już do faceta nie odezwała, po co wyjaśniać, denerwować się...olej go po prostu, szukając kontaktu, nawet pod pozorem "zjebania" zniżasz się tylko do jego poziomu i pokazujesz że Ci na nim zależy.

Gość M85
...:O no właśnie, co tu wyjaśniać...bedziesz sie z nim bawic w dyskusje i dawac traktowac jak szmate albo zrywasz kontakt i masz na goscia olewke. Nic dodac, nic ujac.

Najlepszą zemstą będzie totalne olanie przypadku. I przestań nazywać siebie głupią, każdemu się wypadki przy pracy zdarzają

No fajnie to się ten gagatek wobec niej nie zachował. Przydałoby mu się dostać trochę po nosie, bo po zdenerrrwowanej pewnie sobie przygrucha następną.

Ja po prostu chyba jeszcze nie wierzę, że mógł mnie tak potraktować. Głupia byłam i zakochana. Chyba nawet nadal jestem, ale mam nadzieję że mi przejdzie. Dzięki za komentarze.

Gość ciekawe czy dzisiaj ruda
izabella znowu namiesza :P