Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata m1234

moj ojciec się ozenił POMOCY

Polecane posty

Gość czarownica diabła

Gość czarownica diabła
Apage satanas- łac. "idź precz szatanie"

Gość zielona pomaranczka
znam przypadek gdzie facet zapisal caly majatek swojej drugiej zonie a corke zostawila tak jak stala.byla niepelnoletnia i do pracy isc nie mogla.ja ci wspolczuje autorko jakkolwiek jestes kobieta dorosla.

Gość do renata m1234
i po co szczujesz renate takimi tekstami? takie bajdy mozesz schowac wiesz gdzie!!!???

Gość zielona pomaranczka
nie szczuje nikogo.pisze swieta prawde.

Gość do renata m1234
jakim cudem??? pomysl chwile!!prawo pilnuje żeby dzieci były zabezpieczone. Sądy takie testamenty podważaja. Dziecko ojca nie moze zostac bez środków do zycia jesli jest niepełnoletnie.

Gość kolejna zielona larwa
pieprzysz bzdury, bo nigdy małoletniej macocha nie wydrze majątku po śmierci taty spadaj z forum zielony mule!!!

Gość kot13
zielona pomaranczo- autorka nie jest osobą nieletnią, ma własną rodzinę. Moim zdaniem pozbawianie przez rodziców środków do życia lub rzucanie im groszowych alimentów bo się założyło nową rodzinę jest najdelikatniej mówiąc bardzo nie w porządku ale tu mamy sytuację zupełnie inną- wręcz można powiedzieć zupełnie odwrotną. To dorosła córka chce pozbawić środków do życia ojca bo z tego, co pisze wcale nie dba o jego przyszłą starość .

Gość zielona pomaranczka
zacytuje fragment mojej wypowiedzi ktorego ktos chyba niedoczytal;ja ci wspolczuje autorko jakkolwiek jestes kobieta dorosla.

Gość kot13
nie bede gadać bo i ni ma do kogo.

Gość niestety , ale tak bywa
Mam w pracy podobną osobę jak ta Renata i jak trochę jej wpisów poczytałam to wypisz - wymaluj ona , chociaz nie wszystko sie zgadza , bo ona ma jeszcze brata .Ale ojca traktują tak samo i najgorsze wcale się tego nie wstydzą .Tak więc nie dziwcie się ,że są czasem tak wyrachowane i materialistycznie podchodzace do życia dzieci . Ja tez od rodzicow nic nie biorę i cieszę się ,ze mogą jeszcze gdzies pojechać i cos z zycia mieć.W końcu wiele trudu włozyli zeby mnie wychować i wykształcić i to ja powinnam Im pomagac , a nie oni mnie .Renato , nie zdziwiłoby mnie gdyby ojciec Twoj zapisał wszystko np na schronisko dla zwierząt , w koncu to jego dorobek i może z nim zrobić co zechce .Miłego dnia wszystkim zycze. Anka

Gość niestety , ale tak bywa
Popieram Kota -Pomarańczo , moze i róznie bywa , ale tu omawiamy tę konkretną sytuację gdzie córka chce ograbić ojca , a nie inaczej ,czytaj ze zrozumieniem.

Gość POPIERAM RENATE
TEZ mam podobną macoche jak ty i tez z nia walcze i musze się jej pozbyc zawszelką cene podaj maila lub telefon to sobie pogadamy i poradzimy wzajemnie pa kochana Renatko miłomiec bratnia duszę -odezwij się prosze

Gość Zniecierpliwiony
Tatuś przestał dziecku kupować lody .....ale drań. Ciekawe kiedy ona mu herbatę zaparzyła????

juz masz tyle wypowiedzi że sama się pogubiłaś A szkopól cały jest w tym że ty tej kobiety nienawidzisz Zmien do niej stosunek a będzie wszystko dobrze

Gość do renata m1234
nienawidze jej i niemam zamiaru tego zmieniac nie spoczne poki sie jej nie pozbede z naszej rodziny juz mam wspanialy plan a moim wrogom z kafeterii dziekuje nie piszcie bo i tak tej k.....nie daruje

Gość pusta i glupia jestes
Renato -modl sie o zdrowie bo o rozum za pozno

Gość Zniecierpliwiony
Przecież wiele panienek i ich mamuś tak myśli. Żadna nowość.

Gość huhjuiui
Ja powiem tak. rok temu zmarl mi ojciec i moja mama bedzie juz sama zawsze bo go bardzo kochala. ale ja w przeciwienstwie do ciebie chcialabym zeby moja mama kogos poznala ,,milosc,,przedluza zycie. tak sie boisz o spadek??? a ja nie bo wiem ze dostane mieszkanie bez problemu po rodzicach (nawet gdyby moja mama wyszla za maz) wiesz dlaczego ??bo tak chcieli moji rodzice. Twoj tato musial miec wczesniej romans .teraz jest szczesliwy zostaw go w spokoju.widocznie ty jako corka nie masz dla niego wartosci inaczej by spisal intercyze.zreszta po twoich wypowiedziach wcale mu sie nie dziwie!!!

Gość tez mama
dobra jestes chcesz normalnego doroslego faceta ubezwlasnowolnic.Zeby to zrobic musisz udowodnic przed sadem ze ojciec leczy sie psychiatrycznie lub jest niepelnosprawny i nie potrafi sie soba zajac. Pomogl ci ybudowac dom. Powinnas sie cieszyc ale napisalas "przeciez ojcem jest" to ty jestes chciwa i chcesz wszystkiego przykro mi to stwierdzic ale taka prawda

Gość a jednak prowo
ups - prowokatorka zapomniala nicka zmienic - patrzcie na wypowiedz z 19:09 ;)

Gość Niekoniecznie tak jest
u nas takich wariatek w pracy jest az 3 - moze po prostu kopiowała swoj pseudonim i się pomyliła .Ale widzę ,ze chyba niekoniecznie znalazła tu to czego szukała i sobie chyba poszła oby na stałe .

Gość renata m1234
wlasnie wyciełam fajny numerek zonce mojego ojca wyslalam jej kwiaty przez posłanca z listem milosnym od kochanka - myslicie ze moj ojciec jej uwierzy ze to nie jest od kochanka? mysle ze nie uwierzy i bedzie haja powolutku sie jej pozbedziemy ......bezwaszej pomocy obronczynie .....

Gość renata m1234
myslisz ze mnie obchodzi co piszesz? ani troche jestes glupia - a u mnie wszystko jest na dobrej drodze mysle bylam u nich i jakas dziwna atmosferka juz jest// powoli tatuska tez ubezwlasnowolnie zobaczycie glupie krowy i co moje bedzie moje a nie tej dziwki zabrala mi ojca i jej sie nauczka nalezy

Gość powracająca fala
Świat juz jest tak urządzony, że cokolwiek zrobisz - to do ciebie to wróci. Zło, które wyrządzasz własnemu ojcu z powodu własnej chciwości wróci do ciebie. Masz dziecko - jak nie syn to synowa ci dopiecze. Bo życie się o ciebie upomni i wymierzy ci sprawiedliwość.

Gość powracająca fala
Kochany tatusiu, jestem dorosła (według metryki), ale totalna ze mnie ofiara losu. Mam męża niedojdę, co nie umie zarobić na moje zachcianki, mnie pracować się nie chce. Dotychczas Ty dokładałeś i było ok. Ale teraz poznałeś kobietę, ożeniłeś się, jesteś szczęśliwy... Nie pozwalam!! (tup nóżką w glebę i usta w podkówkę). Ja chcę Ciebie (czytaj: Twoich pieniędzy) tylko dla siebie. Chcę!!! Chcę!!! Chcę!!! A jak nie dasz to zniszczę Cię. Ubezwłasnowolnię. Zobaczysz jaką żmiję wyhodowałeś na własnej piersi. Odechce Ci się szczęśliwego życia. Zabraniam Ci być szczęśliwym. Dawaj kasę!!! Twoja własna żmijowata córka. Syn patrzy na mamuśkę i obserwuje. Rośnie nowa żmija?

Gość renata m1234
ale smieszne myslałby kto - wysil się bardziej .Teraz robimy głuche telefony w nocy - jak znam ojca to będzie myslał ze kochanek do niej dzwoni haha i niech te mądre powiedzą złe metody mam -------superowe--------------juz niedligi twoj czas k.....ojca

Gość haaaaa haaaa haaa haa
sprawdzą w końcu kto ich tak nęka i pójdziesz siedzieć, ale wygrasz! bo ojciec będzie musiał przejąć część obowiązków nad wnukami, gdy ty będziesz siedziała w pierdlu