Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

woman-in-love

KUPIĘ SUKNIĘ - koronkowa rybka w rozm. 34/36 na 175 cm

Polecane posty

Witam, Jeżeli któraś z panien młodych ma do sprzedania swoją suknię ślubną - koronkową rybkę (model White One 424, Pronovias India, San Patrick Beret itp.) w odcieniu śmietankowej bieli, rozmiar 36/38 na 175 cm wzrostu - proszę o kontakt: woman-in-love@tlen.pl :-)

Gość koronkowa ale nei rybka
Jeśli jesteś zainteresowana, mam do sprzedania piękną koronkową suknię odcinaną pod biustem (ale nie puszczoną szeroko tylko ładnie dopasowaną) w kolorze określonym przez producenta jako ivory latte, jest delikatnie kremowa, taki trochę odcień starej koronki. Co ważne miałam ją na sobie tylko na ślubie i obiedzie, więc nie jest w ogóle zniszczona. Szczególy znajdziesz tutaj http://allegro.pl/piekna-suknia-z-kolekcji-2010-jak-nowa-i1263016482.html Na zdjęciach na modelce jest chyba trochę za mało dopasowana. Ja na codzień noszę 36 i do tego rozmiaru była dopasowana, ale można ją jeszcze zwężać.

Bardzo ładna suknia, szkoda że nie rybka. Mierzyłam różne kroje i jednak ten "syrenkowaty" najbardziej do mnie pasuje. Sprostowanie - pożądany rozmiar sukni, tak jak w temacie, 34/36.

Gość malllllwi
;)