Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrzuccie propozycje

CICHY prezent dla roczniaka - kto pomoze

Polecane posty

Witajcie potrzebuje pomocy,prezent dla rocznego chlopca, ale jeden warunek, ma byc CICHY I NIEGRAJACY czyli odpadaja te wszystkie gadajace pieski, miski, boby i oinne straszydla z tysiacem lampek i kolorow (takie bylo zyczenie rodzicow, bo tego rodzaju zabawek dziecko ma od groma). To co ja mam mu kupic? Dodam, ze to bliski mi dzieciak, wiec moge sie szarpnac:D

Nie no rowerek, sama mam dziecko wiec wiem, ze roczny brzdac na rowerku jeszcze nie jezdzi:O To ma byc prezent, z ktorego malec sie ucieszy, a nie taki na ktorego uzytkowanie bedzie musial czekac az podrosnie.

Gość asaas
mój jezdzil na trójkołowcu jak miał roczek, na roczek dostał go własnie

Ma jezdzik, pchacz, hustawke, konika z siedzonkiem takiego do bujania, piaskownice w ogrodku. Moze trampolina taka mala? Ale czy bedzie skakal juz teraz? Nie mam pomyslu:O

Gość hyyydry
na allegro są zajebiste bujaki takie cos niby jak koń na biegunach ale sąto rózne zwierzaki -wpisz bujak zajebiste to jest

Ale umial obracac pedalami? Moje wsiadlo na rowerek jak mialo cos kolo 18 miesiecy, wczesniej nawet go nie interesowal. Widzialam w gazecie takie cos co jest jezdzikiem, bujakiem i potem rowerkiem 3-kolowym, ale w sumie jezdzik i bujak to on juz ma.

Ale umial obracac pedalami? Moje wsiadlo na rowerek jak mialo cos kolo 18 miesiecy, wczesniej nawet go nie interesowal. Widzialam w gazecie takie cos co jest jezdzikiem, bujakiem i potem rowerkiem 3-kolowym, ale w sumie jezdzik i bujak to on juz ma.

No wlasnie on ma taki bujak, drewaninego konika z siedzonkiem, wiem ze fajniejsze sa te bujaczki teraz takie kolorowe ale on juz ma.

jeżeli mogę coś polecić, to jak moja córka miała rok, kupiłam jej dosyć nietypową dla dziewczyny rzecz- dużą drewnianą kolejkę (składała się z lokomotywy i iluś wagonów), była na sznurku, więc mała z nią chodziła np. na spacer- kolejka była ręcznie robiona i pomalowana ekologicznymi farbami, córa ją ubóstwiała, nie pamiętam już ile kosztowała, chyba coś koło 150-200 zł (to było już ładnych parę lat temu ;) )

Gość nnnnnniiina
a ja kupilam dla mojego siostrzenca rok temu, sliczna skorzana firmowa kurteczke, mieszkamy w UK takze maly nosil kurtke jesien , troche w zimie i wiosne, i super sliczna koszule z kamizelka i krawatem Ralpha Laurena, wszystko kupione na przecenie 50% znizki, takze do kupy to mnie kosztowalo cos kolo 200 zl na polskie, rodzice byli baaardzo zadowoleni:D

Ciuchow raczej nie chce kupowac, bo wlasnie, zadowoleni beda raczej rodzice, a nie dziecko. Kolejka -no moze ... Wlasnie tez zastanawiam sie nad czyms drewnianym, bo oni w sumie maja taki styl troche staroswiecki, tylko, ze jego dziadek jest stolarzem i wystrugal mu z drewna mebelki do pokoju i kolyske a pozniej jak sie urodzil jeszcze tego konika bujaka i nie wiem co on tam jeszcze planuje mu zbudowac, ale kolejki chyba sie nie da:D a, jeszcze myslalam nad taka mala zjezdzalnia tylko nie wiem czy matka nie bedzie panikowac ze dziecko spadnie i sie potlucze, ona taka dosc przwrazliwiona jest;) No dzieki za propozycje, piszcie dalej bede brala pod uwage. Kurde trudno jest kupic cos, co nie gra i nie swieci:O

aquadoodle - mata wodna do malowania klocki drewniane - cała fajna seria jest w Tesco, kolejka, tory i fajne ruchome mostki Klocki Lego Duplo - wg producenta od 1,5 roku - fakt ze prezent może do przodu ale są dość drogie za to baaardzo wytrzymałe a żeby coś z nich fajnego zbudować to naprawdę trzeba kilka kompletów..

Gość syrop z cebuli
Lego duplo ,super .

Gość irenakret
Świetnym pomysłem prezentu na roczek jest poddanie metalizacji przedmiotu należącego do małego jubilata.Wspaniały sposób na upamiętnienie ważnych wydarzeń z życia dziecka.Jedyny w swoim rodzaju prezent.:)POLECAM!! http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/

Gość nowaks
http://www.artess.pl/sklep/ Witam, ja kupowałam dla chrześniaka na roczek biżuterię personalizowaną.Sądzę, że jest to coś zupełnie innego ciekawego. Ręcznie robiona ze srebra najwyższej próby. Polecam ARTESS