Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martux

śpicie w dzień razem z dziećmi?

Polecane posty

Gość to ja angee
twój stary sie spuscił na gnój i wyhodowało cie słońce jebana srako

a mnie wlasnie wszyscy mowili na odwrot: spij razem z dzieckiem! Glownie moja mama. Robilam tak dosc czesto do momntu jak corka miala trzy a potem dwie drzemki na dzien (czyli do 12 miesiaca). Przynjmniej jedna drzemke przesypialam z nia:-D i o dziwo dom uprzatniety (wieksze sprzatanie robi maz, jak byl za granica 2 miesiace jak cora miala 3-5 misiacy to tez o dziwo dom az lsnil bo mi sie nudzilo), obiad zrobiony od czasu do czasu (maz gotuje). Teraz corka spi raz na dzien:-( i ja juz rzadko sie z nia klade. I blad , bo teraz siedze4 na necie a potem jak sie obudzi padam na pysk;-/

spałam często z małym. Kady odpoczywa inaczej, jeden śpi a inny gra na kompie. Nie słuchaj głupiego gadania innych. Kobieta nie jest robotem że ma sprzątać i gotować jak dziecko spi. Jakoś od facetów sie tego nie wymaga!!! Trzeba nabrać sił do opieki nad dzieckiem.

"Ja należę do tych niepochwalających. JAk dziecko śpi to jest właśnie dobry moment na ogarnianie domu, prasowanie itp. Kiey Ty to robisz, skoro śpisz?" a od kiedy kobieta ma to wszystko sama robić??? Nie ma męża?? Kolejna średniowieczna sie odzywa. KOBIETY TO NIE ROBOTY OD WSZYSTKIEGO.

Gość to ja angee
nie dość że siedzisz z dupa w domu, nic nie robisz to jeszcze gnijesz z dzieckem w dzień?