Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaMM

Pytanie do facetow o dziewictwo!!!

Polecane posty

Gość klaudia-03.09
Dlaczego kobieta? Czy uważasz że każdy głąb na tym forum to kobieta??;D

Gość darker wie o tym
najlepiej :D

Gość klaudia-03.09
dlaczego najlepiej? Pedał??;D

Gość klaudia-03.09
No dobra sorry. No to gej??;D Ktoś tu się na żartach nie zna...

chodziłem z dziewczyną 4 lata, 20-24, ze względu na jej ortodoksyjny katolicyzm i moje głupawe zakochanie, w 24 roku rozstaliśmy się , a ona była dziewicą, co nie oznacza, że nie wybróbowaliśmy innych możliwości. Jeśli jesteś taką samą dziewicą , jak ona, tzn doświadczoną dziewicą katolicką, to ten twój wybraniec, jest głupszy od buta ruskiego sołdata.....hahahahahaha

Gość karolinaMM
widze ze temat się rozwinął:)ciesze się,że przeczytałam tutaj wiele optymistycznych wypowiedzi:)kazdemu kto dodal mi otuchy bardzo za to dziekuje:) nie zgadzam sie tylko ze zdaniem,że jak facet ma 30lat i nie jest w związku to jest nieatrakcyjny?Gówno prawda:)Są jeszcze wolni,starsi,atrakcyjni mężczyźni...a On dziewczyny tez mial w przeszlosci,ale ludzie się rozstają jak im sie nie uklada. A ten MOJ jest atrakcyjny więc mi tu nie wciskac takich bzdur:)To tak samo jak by ktos powiedzial,że skoro 24letnia dziewczyna nie jest mężatka to tez musi byc brzydka?Ja się podobam facetom i jestem atrakcyjna....:)

Gość lkjhgfdsa
Trzymaj się :) . Jedziemy na tym samym wózku - i będzie dobrze :D .

Gość karolinaMM
Prawdziwy mężczyzna bedzie sie cieszyl,że jest pierwyszm na dziewczyny na ktorej mu bardzo zalezy....a jesli bedzie chodzilo mu tylko o sex to ją rzuci;)więc sprawa sie wyjasni;)

Gość Masz 24 lata a taka infantylna

Gość Masz 24 lata a taka infantylna
po pierwsze, dziewictwo w wieku 24 lat to nie powod ani do chwaly ani do zalu bo dosc czesto jeszcze jest spotykane. Po drugie, w czym ma to mu przeszkadzac? Zeby az rzucac? Rownie dobrze moglabys miec male doswiadczenie, albo duze i byc kiepska w lozku. Po trzecie, ja bym sie zastanowil nad zwiazkiem z Toba, ale nie z powodu dziewictwa, a tak infantylnych pytan. Moze cielesnie jestes 24-latka, ale intelektualnie, emocjonalnie - 16 latka...

Gość niedosc ze dziewica
to podejscie infantylnej panienki :O

"Prawdziwy mężczyzna bedzie sie cieszyl,że jest pierwyszm na dziewczyny na ktorej mu bardzo zalezy....a jesli bedzie chodzilo mu tylko o sex to ją rzuci" Rzuci ale dopiero po tym jak ją zerżnie kilka razy.

"Rzuci ale dopiero po tym jak ją zerżnie kilka razy" Jak jest ładna to może nawet kilkanaście - ku pocieszeniu autorki :D Tylko nie czekaj z daniem mu dupy dłużej niż 2 tygodnie, bo się chłopak zniechęci!

Mnie ciekawi jedno czemu niedawna utrata dziewictwa musi oznaczać kiepski seks, czy nie korzystanie z innych dziurek? Jeśli kobieta jest seksualnie konserwatywna to zostanie taką do końca swoich dni.