Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaMM

Pytanie do facetow o dziewictwo!!!

Polecane posty

Gość karolinaMM

Ja 24 lata on 30.Wiem,że mu sie podobam....czy sądzicie,że jesli dowie sie ze jestem dziewicą może mnie zostawic?

To zależy, jeśli zamierzasz się z nim przespać wystarczająco szybko, to może Cię nie rzuci. W przeciwnym razie jak każdy typowy facet pójdzie do łatwiejszej.

Gość karolinaMM
prosze o wiecej wypowiedzi:(

Gość zajebisty27
JA TEŻ

Gość karolinaMM
uffff daliscie mi nadzieje:)

Gość zajebisty27
jeżeli nie bedzie zadowolony to znaczy ze i tak nie był tego wart

Gość karollekk
Ja juz takiej bym nie chciał, to tej pory rozdziewiczyłem dwie i wiem że z takimi seks jest do niczego, co nie znaczy ze taka bym rzucił gdybym ją kochał..oj nie.

"Ja juz takiej bym nie chciał, to tej pory rozdziewiczyłem dwie i wiem że z takimi seks jest do niczego, co nie znaczy ze taka bym rzucił gdybym ją kochał..oj nie." Typowe myślenie poniżej pasa a nie mózgownicą.

"raczej bedzie zadowolony" Tak się zastanawiam z czego ten facet będzie zadowolony bo chyba nie z: - kiepskiego seksu - braku seksu oralnego nie mówiąc już o analnym - konieczności uczenia autorki tego i owego - czekania aż autorka raczy się przełamać do niektórych rzeczy

Gość zajebisty27
"Bezedury "raczej bedzie zadowolony" Tak się zastanawiam z czego ten facet będzie zadowolony bo chyba nie z: - kiepskiego seksu - braku seksu oralnego nie mówiąc już o analnym - konieczności uczenia autorki tego i owego - czekania aż autorka raczy się przełamać do niektórych rzeczy" z tego, że jest pierwszym

"Tak się zastanawiam z czego ten facet będzie zadowolony" Już nie wystarcza samo to, że będzie miał dziewczynę?

Gość karolinaMM
o kurcze teraz to juz mam pietra:-o no ale trudno jak zostawi mnie z tego powodu to wiodcznie chodzilo mu tylko o sex,a z takim burakiem nie ma co sie zadawac;)

Gość Zenek Prowokator
dziewictwo to kłopot, a nie wartość po 1, laska nie ma o niczympojęcia po 2, nigdy nie masz pewności, po pewnym czasie nie będzie chciała sobie "porównać"

Gość karolinaMM
przede wszytskim mysli o porządnej dziewczynie,a nie szmacie;)

"przede wszytskim mysli o porządnej dziewczynie,a nie szmacie" Których zresztą jest niewiele...

Gość karolinaMM
jak i porządnych facetów niestety...

Przecież wszystkie kiedyś były dziewicami. Beznadzieja, jak można dziewictwo uważać za wadę? To trzeba się obracać w towarzystwie niedorozwojów, którzy tylko rżną wokół co popadnie, by myśleć w ten sposób. Zawsze jest ten pierwszy raz, zawsze jest też ten ostatni. To akurat jest pewne.

"przede wszytskim mysli o porządnej dziewczynie,a nie szmacie" Rozumiem, że uważasz wszystkie kobiety, które nie są dziewicami za szmaty ?? :D Bo inaczej twa wypowiedź ni jak ma się do rozmowy tutaj

Gość znawca niewieścich ....
"Chłop 30-letni myśli raczej o dobrym seksie a nie o rozdziewiczaniu dziewic " nie piepsz, bo tak myśli napalony podlotek co ma mleko pod nosem Dorosły facet chce dobrego seksu ale nie spuszcza się na sam widok gołej baby. Do dobrego seksu trzeba dojrzeć.

Gość się wtrącę
"Rozumiem, że uważasz wszystkie kobiety, które nie są dziewicami za szmaty ?? Bo inaczej twa wypowiedź ni jak ma się do rozmowy tutaj" Nawet te ""wszystkie kobiety, które nie są dziewicami" kiedyś nimi były, i - żeby nimi teraz nie być - ktoś musiał je rozdziewiczyć. Chwila moment i autorka z jednej grupy może przejść do drugiej, więc nad czym my tu w ogóle debatujemy?