Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam mysleco o

rozstanie z chlopakiem, cała sie trzęse, czy to znaczy że go jeszcze kocham?

Polecane posty

rozstalismy sie bo ja tego chciałam, obiecałam sobie że nie wróce do niego, ale mówiąc sobie cześć , pomyslałam że to już koniec ostatecznie... teraz troche mnie trzesie... może to po prostu przyzwyczajenie?

Ja miałam tak samo.@ lata byłam z chłopakiem,w końcu powiedziałam sobie dość. Miesiąc chodziłam przybita,ale poznałam nowego i z czasem to uczucie minęło.Wg mnie to przyzwyczajenie :)

jeśli byliście długo razem to normalne, że tak reagujesz przejdzie ci, zwłaszcza kiedy poznasz innego

:( nie myśle co u niego, nie obchodzi mnie , usunełam z nim powiązania, nie chce widzieć jego...usunełam też jego znajomych... rozstałam sie bo mnie źle traktował, nie szanował, nie liczył sie ze mną , niszczył mnie psychicznie ,manipulował, był cholernie zazdrosny

kurde..on mi wisi 300 zł :( ja sie boje że już nie odzyskam tej kasy... to mnie chyba w tym wszystkim boli najbardziej (nie mówcie że jestem materialistką) ... co mam zrobic?? isc z tym na policje?? nie mam dowodów bo wypłaciłam kase w bankomacie... ehh chyba, że udowodnie np, on ma liczne długi, kredyty wszystkim dookola wisi kase... sam mi kiedyś mówił że pozyczał od najlepszego kumpla(!) to 5 zł to 10, to 1,2 ...i tak sie ze stówa lub dwie nazbierały a on mu nigdy ne wypomniał ;/ no ale sorry...ja oszczędzam, sama sobie odmawiam wszystkiego a ten gnojek nie może mi oddać kasy chociaż nia szasta na prawo i lewo