Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny69

Dlaczego na SYMPATII piszą pierwsze maile tylko te mniej atrakcyjne dziewczyny

Polecane posty

Gość sympatyczny69

a te bardziej atrakcyjne i seksowne zawsze czekają na ruch ze strony faceta? Jak napiszę to ok, chcą się nawet umówić, dają numer tel. (nie wszystkie ale część) ale same NIGDY pierwsze się nie odezwą?

Gość lubie lody owocowe
mam to samo :classic_cool: może ktoś wyjaśni ?

Gość a faceci???????
bo te fajne nie sa desperatkami 🖐️

Gość sympatyczny69
a co im szkodzi? czy to ujma na honorze napisać do faceta, zwłaszcza jak sie jej podoba?

Gość a faceci???????
tak, to narzucanie sie i dziewczyna z klasa sie tak nie zachowa

Gość sympatyczny69
"a faceci??????? tak, to narzucanie sie i dziewczyna z klasa sie tak nie zachowa" a co z równouprawnieniem? :)

Gość a faceci???????
a dlaczego dziewczyna ma sie zachowywac jak facet? ja nie jestem wojujaca feministka z wasem:o

Gość bo te atrakcyjne dos
tają 100 maili od facetó dziennie :classic_cool:

Gość sympatyczny69
czyli jak się Ci facet podoba to za Chiny pierwsza się nie odezwiesz> a co z ryzykiem, że go stracisz - że stracisz tą szansę?

Gość a faceci???????
nie odezwe sie, incjatywa musi wyjsc z jego strony. widocznie mu nie zalezalo, wiec c'est la vie:-)

Gość krataH
bo potem pisze na pisałas pierwsza po co zaczynałas proste:D

Gość wytakajatak
Ja jestem atrakcyjna, niczego mi nie brakuje w kazdym razie ;) I bardzo często pisalam pierwsza do facetów, po to w końcu jestem na portalu randkowym, żeby kogoś poznać, a nie jak drętwa księżniczka czekać na przybycie księcia. Widocznie masz pecha autorze, w Twoim rejonie same głupie paniusie wystepują ;)

Gość sympatyczny69
"Widocznie masz pecha autorze, w Twoim rejonie same głupie paniusie wystepują " albo takie, które są nieatrakcyjne (dla mnie) a uważają się za atrakcyjne

Gość superbitch
od tego jestes facetem zeby wykonywac pierwszy krok! :D gosc ktory daje ogloszenie i czeka nic nie robiac do KOZIA DUPA! ;) atrakcyjna kobieta ma prawo czekac i nie wysilac sie z szukaniem, ale facet NIE!! :D takie prawo natury.

Gość sympatyczny69
zgoda że facet powinien wykonać pierwszy krok i to robię pisząc do nich jednakże nie wyjaśnia to faktu dlaczego te nieatrakcyjne same piszą, a te atrakcyjne robią z siebie księżniczki na wieży

Gość superbitch
czy to takie trudne? do nieatrakcyjnych nikt nie pisze wiec co im pozostaje? ;) natomiast te piekne ledwo znajduja czas by czytac wszystkie maile ktore otrzymują wiec po co mialyby pisac same? :D

Gość zasrtuia
boże, boże jacy beznadziejni jestescie, co to znaczy ATRAKCYJNA dziewczyna/facet ? dlaczego nie patrzycie na opis w profilu ? co z tego ze laska bedzie ładna, skoro może być przy tym ułomna intelektualnie ?? to się nie liczy, ważne tylko żeby była ładna ? Jezeli szukacie seksu to ok, ale jezeli liczycie na poważniejszą znajomość to radzę nie odrzucać nikogo tylko dlatego że nie jest "atrakcyjny" i dotyczy to zarówno facetów, jak i kobiet. Wygląd to naprawde nie wszystko, ja jestem ładną dziewczyną, a w facecie szukam czegoś znacznie więcej niż ślicznej buźki, samą śliczną buźką facet mnie nie poderwie, jeżeli jest przy tym głupi i pusty.

Gość zasrtuia
offerma, ale niczym nie ryzyjujesz, bo zazwyczaj w profilu obok zdjęcia jest jakiś opis. I po nawet krótkim opisie można wywnioskować czy dana jednostka jest inteligentna, czy nie bardzo. Ja osobiście wolę brzydali, ale takich z którymi da się pogadać, niż ładnych którzy nie mają nic do powiedzenia.

Z moich obserwacji także wynika , że pierwsze piszą te mniej atrakcyjnie fizycznie kobiety. Ale chłopie czego ty wymagasz ? Żeby kobiety pierwsze do ciebie pisały ? Nie ma tu żadnej różnicy czy ładne czy mniej ładne. To Ty jesteś facetem , Ty nosisz spodnie i Ty masz chyba jaja , więc Ty powinieneś pisać pierwszą wiadomość dyskretnie podając do siebie kontakt albo go nie podając. Jeszcze trochę i dojdzie do tego , że to kobiety będą się facetom oświadczać.

Gość sdgsgh
"atrakcyjna kobieta ma prawo czekac i nie wysilac sie z szukaniem, ale facet NIE!! takie prawo natury" O właśnie od takich królewien z drewna trzymam się jak najdalej.

Gość I tak najlepsze są
tam brzydule które się mają za nie wiadomo co... spotkałem się raz z taką, pasztet jak diabli mała troszkę nadwagi, z twarzy taka sobie, wydawała się miła i kulturalna i tak dała mi kosza, a widziała sporo zdjęć. Wiem nie jestem przystojny ale jak widzę takie rozwydrzone paniusie to nóż w kieszeni się otwiera, myśli że pójdzie na solarkę i jest super piękna pffff no comment... A na żywo laski które są jakieś 3-4 razy ładniejsze same mi proponują spotkania hahahahaha.

To proste, bo te ładne dostają tyle ofert seksu albo wiadomości w stylu "co tam" :D że pewnie im już ręce opadają i mają tego wszystkiego dość :)

Gość taki jeden facet 28
mi się wydaje ,że te atrakcyjne i seksowne też się same odezwą pomimo 100 maili dziennie tylko ,że do fajnego atrakcyjnego faceta ;]

Gość taki jeden facet 28
"co z tego ze laska bedzie ładna, skoro może być przy tym ułomna intelektualnie ?? to się nie liczy, ważne tylko żeby była ładna ? " Dlaczego od razu zakładasz ,że jak dziewczyna jest ładna i zadbana to MUSI być głupia ? ... na świecie chodzi tyle samo głupi i pustych pasztetów co piękności. Ja poprzez słowo atrakcyjna uznaję nie tylko ładną buzie i ciało ,ale też i ciekawą osobowość tak ,że z taką pięknością będę mógł sobie pogadać , pożartować i będzie fajnie.

Gość Samotny XX
bo te bardzo atrakcyjne nie istnieją ;) to konta fikcyjne założone przez twórców portalu

Gość bareta
tylko znieiweściały facet chce być zdobywany przez feministkę :-P