Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko na chwilę wpadłam

dziewuszki powiedzcie - ładna suknia?

Polecane posty

Gość tak tylko na chwilę wpadłam
bo po pierwsze: suknia musi być na ramiączkach - gorsety odpadają po drugie - musi być skromna w sensie "mała" - bez żadnych szerokich dołów na kole, żadnych kokard itp... po trzecie - dobrze, by nie była gładka - schudłam sporo, ale moja skóra nie jest idealna i w gładkiej sukni moje fałdki skóry mogłoby się odbijać... a w takiej jak ta na zdjęciu chyba nie. co myślicie? ładna?

Gość zjadłam niedawno:
mnie się nie podoba, ale widziałam brzydsze ;)

osobiście nie w moim guście ale to tobie ma się podobać i jeśli przymierzysz taką i będziesz pięknie wyglądać to przecież o to chodzi nie kazdy w tym samym wygląda dobrze ty możesz pięknie ja mogłabym okropnie

Gość a ja zauważylam
uważam że suknia jest śliczna, tez takiej szukałam szkoda że tej nie wiedziałam...

Gość odpowiedź kocia
śliczna :-) naprawdę podoba mi się :-)

Gość jrsmkchxrks;e
bańka stańka

Gość skarrpetka
bardzo ładna

Mnie się podoba:) Przynajmniej jest inna, bo teraz to jest jakaś głupia moda na te gorsetowe bez ramiączek, w których wszystko górą wypływa:)

Gość kryśka_b
ładna, nie powiem. fakturka materiału ładnie też wygląda choć ja wolę te bardziej gładkie suknie, przydalby się jakiś fajny dodatek do całości. Ostatnio wypatrzyłam, że sa fajne dodatki a'la apaszka, do odpowiedniej sukni na pewno pasuje, tak jak tu choćby... http://wedding.indygo-polska.eu/dir_upload/photo/400dd34581a4b0e97a72e8c7deea.jpg co do welona tej która tobie się podoba to jednak wolę mniej przezroczyste, takie bardziej konkretne, aby było na czym oko zawiesić ;-)) no ale wiadomo, o gustach ...

Gość a nie sadzicie
kojarzy mi sie z syrena...jestem na NIE!

Gość anikaaaaa
mnie sie podobały skromniejsze ale tez jest łądna :)

Gość a może taka
A może spodoba CI się coś takiego? Nie ma ramiączek, ale gorset świetnie się trzyma, jest bardzo wygodny i nie wbija się nigdzie, a ładnie eksponuje biust - też szukałam sukienki z ramiączkami, ale jak założyłam tą, zmieniłam zdanie :) http://allegro.pl/item1263016482.html