Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjuuuuuuulllllllaaa

TUSKOWSKI TVN propaguje lesbijki!!!!!!!!!obrzydliwość na tym tvn UWAGA skandal

Polecane posty

co sie teraz dzieje : a) usunięto krzyż (wiadomo - żydy) b) propagują homo ... (pewnie niemczurki im kazali) nie mam nic do homo, a raczej nie miałam, ale od 4 dni jak nie dłużej ciągle mówią w UWADZE o tej ewie i gosi ;/ a te laski wygladają tak że żal patrzeć...jedyny tego plus jest taki że sie nie rozmnożą :classic_cool:

Na początku jak usłyszałam o nich podobało mi się że ktoś tak otwarcie mówi.Teraz codziennie słyszę o nich w Uwadze i mam dość nie zagłosuję a chciałam !!!

Gość ggodsso
a kto to sa ta ewa z gosia?

Gość seksowna kobietka
gdybyś pomimo płacenia podatków była notorycznie pomijana przez panstwo i nie mogła wziac slubu z ukochanym, to podejrzewam ze tez bys zebrała :o zrozumiem jeszcze osoby, które maja jakies ale do homoseksualistow wiec nie głosuja. ale osób które sa "za" ale nie zagłosuja bo sa zmeczone widokiem tych dziewczyn w tv nie rozumiem :( tak czy owak raczej nie maja juz szans wiec w sumie wszystko jedno :(

Gość seksowna kobietka
zreszta ty w stopce tez zebrzesz :o

Gość seksowna kobietka
one ciebie tez nie zmuszaja lezba taki sam człowiek jak dziecko wiedze braki w logicznym mysleniu :o

Gość seksowna kobietka
bedzie i o to własnie cała walka

a co państwo ma do tego? albo kościół?? ja np miałam ukochanego i nie chciałam brać z nim ślubu bo po co?? żeby się później rozwodzić ?? bez kitu i tyle formalności, nie przesadzajcie że tak cierpia homo męczennicy jak hetero żyją bez ślubu i...no zyją ::) też po raz pierwszy jak usłysząłam to chciałam zagłosowować ale teaz już nie ;) zaglosuję na jakichs biednych gejów z Polski

Gość mendka555
ale one brzydkie :) pewnie dlatego faceta nie mają ;)

Gość mendka555
ja na Niemców zagłosowałam :) oby tylko nie nasze ha ha !!!!!

Gość seksowna kobietka
serio. u nas nie moga wziac slubu, ale jezeli wezma go za granica, to nasze prawo musi juz go uznac. a ze obcego obywatelstwa poki co nie maja, to i slubu nie. slub w tym samolocie to dla nich jedyna mozliwosc. a przykładem niech bedzie dajmy na to taki elton john z partnerem. hajtneli sie w UK, ale jak np przyjada do nas to wg prawa sa małżenstwem.

Gość seksowna kobietka
gratuluje mendko :) takie typowo polskie, patriotyczne przygłupawe zachowanie :)

heh,dobrze wiedzieć.właśnie na nie zagłosowałam własnie po to żeby był skandal ze mamy w Pl homo małżeństwo he he. można niby na inne pary,bo sporo tam polaków,ale myśłe że one mają największe szanse

Co do krzyża, ośmielę się zrobić wtręt. Sami notable kościelni (nie wszyscy, ale to normalne wśród ludzi i ganić nie trzeba) nie byli zgodni co do tego co zrobić z tym jajkiem.

ja lubię obrzezanych znaczy nie księży ale facetów, i nie żydów i arabów, ale jak trafi mi sięfacet bez napletka to jest coś...napletek skresla faceta w moich oczac tak samo jak brud za paznokciami