Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka86

usg 3d warszawa - mokotów i okolice, gdzie polecacie?

Polecane posty

Jak w temacie, chce zrobić usg 3d jestem w 20 tyg ciąży, w pierwszej ciąży robiłam 3d na agatowej na zaciszu, ale mieszkam na mokotowie, i troche daleko jak dla mnie. Dziewczyny polecacie jakiś sprawdzony gabinet??

ja mogę polecić gabinet dr.Roszkowskiego , moze nie bardzo na Mokotowie, ale lekarz jeden z najlepszych i akurat na usg połówkowe idelany , bo spawdza zdrowie dziecka pod kazdym wzgledem , jest specjalistą od wad wrodzonych serduszka . ma specyficzny sposób bycia, mozna powiedzieć że jest szorstki w byciu , ale nie o to przecież chodzi :) tel do gabinetu 22 616 13 87 . Ja chodziłam cała ciąże do LIM-u i nawet mój gin powiedział ze na półowkowe to tylko do dr Roszkowskiego lub Makowskiego i że jeżeli dr Roszkowski powie ze z dzieckiem wszystko w porządu , to znaczy że tak jest . Wczesniej na usg lekarz mówił że będzie chłopiec, a Roszkowski powiedział że dziewczynak . I jest dziewczynka :)

Dzięki za odpowiedź, słyszałam o tym lekarzu, koleżanka prowadziła u niego ciąże, też mówiła że najlepszy lekarz.

Gość moluana
polecam świetneog fachowca od usg a przy okazji jest bardzo dobrym ginekologiem, to bardzo wazne, jak szukacie kogos na dobre (dociekliwie zbadane) usg ciąży to polecam dr Cierpisz