Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość vasanna
Aliksandra, Ty trollico, odstosunkuj się od tematu, idź zrzucać swoje sadło i wyciskać pryszcze. I uważaj, nie napinaj się tak, bo ci hemoroid pęknie. :O

Gość osoba ktora pracuje z dziecmi
pisze piffko robi debilne buzki pierdoli trzy po trzy o dopalaczach....bluzga itd ... wypad dziecko!!!!!

dawaj jeszcze ...jeszcze ...produkuje się, produkuj oby ci żyłka w głowie nie pękła bo możesz stracić wzrok na jedno oko czekam na twój jad ........:D🖐️

znam organizację,która ci da paczkę żywnościową i ubrania dla małego pójdziesz ze mną ? Łódź to duże miasto i nie ma problemu ze znalezieniem takiej instytucji

Dobra, wybaczcie, zmykam już stąd.... przepraszam autorkę, jestem życiowym nieudacznikiem stąd tyle jadu we mnie :( Nic mi się jeszcze w życiu nie udało.... jestem zerem. Przepraszam.

Gość angelinaaa jolieee
a ja wiem kim jest aliksandra- Aleksandra Nastarowicz- poszukajcie na NK

Gość angelinaaa jolieee
chcę zauważyć,że juz pojawił się temat w którym kolejna matka prosi o ubrania dla swej 14letniej córki... Zaskakujaco szybko, co???

Gość angelinaaa jolieee
tak to ten klaun!!!

Gość to ten klaun??
nie ma udostępnionej galerii :( ale za to ma fajne pseudo: gruba :classic_cool:

seseseseseseses :D po skonczeniu tego tematu autorka zobaczyła jak ludzie chętnie się ofiarują i prosi w innym topiku o pomoc bosz....przyznajcie sie że jestescie naiwne :D profil na nk - to nie ja - żałuję bardzo :D🖐️

Gość NIE KU@##$
WOGOLE NIE TY!!!!!!!!! ALEKSANDRA LODZ PEDAGOGIKA I RYJ KLAUNA!!! JAK NIE TY!!??? KUR#$$!!

Gość angelinaaa jolieee
No i wredna jest!!!

Gość zaloze sie ze ten
drugi temat zalozyla osoba, typu aliksandra, albo inna, zeby narobic zametu!!

odnalazłam maila autorki na portalu allegro jest czynną handlarką kto nie wierzy - proszę sprawdzić - w opiniach ma że bardzo dobrze robi się z nią interesy, dużo pozytywów nieładnie a pomarańczka atakująca mnie to wiem że autorka internet ma dostępny cały czas :-O 🖐️

Gość ROZŻALONAAAAA**

mam tylko pare minut by napisac ta wiadomosc bo korzystam z komputera sasiadki chcialabym aby napisala do mnie meila osoba z elbląga od której dostaliśmy pomoc , chciałabym wysłać zdjęcia malucha ale nie wiem do którego meila pasuja dane , a do Pani która jest taka zła na mnie za to że poporsiłam o pomoc kieruje te słowa teraz; może mnie Pani odwiedzić w każdej chwili podam adres , w zyciu nie spotkalam tak zawistnej osoby , jeśli o co kolwiek jest Pani zazdrosna to ja sie rzeczami dla dziecka podziele z Pania , podziele się tez pieniedzmi czy wtedy da mi Pani spokojnie podziekowac ludziom i cieszyc sie tym co dostalam z synkiem ? Pozdrawiam Marta. PS; juz tu dziś nie zajrze ale dziękuje jeszcze raz bardzo wszytskim :* Jesteście wspaniali!!! Bez wyjątku :)))

Gość ble ble bleeeeee
moze i nie sprzedaje ciuszków dzieciecych ale kupowała sobie ostatnio nowe ciuchy oraz komode za prawie 700zł.:o jakos to kiepsko pasuje do sytuacji finansowej w jakiej sie rzekomo znajduje:o bo raczej niemozliwe zeby ktos inny miał nick allegro "martac1"

Gość na allegro jest mnostwo takich
echh i jak na biedna rozmiar 44..swietnie:-0

Gość ble ble bleeeeee
powiem szczerze,przeczytalam ten temat od poczatku do konca za jednym zamachem tez strasznie zal mi sie zrobilo autorki i bardzo podbudowalo mnie to ze ludzie jej pomogli,wzruszyłam sie... ale teraz zaczynam watpic:( mam nadzieje ze sie myle:( jesli autorka jest uczciwa-bardzo przepraszam...bo wiem,jak ja mogloby zabolec niesłuszne oskarzenia...nie chce tego... ale autorko-jak wytłumaczysz to allegro?

Gość ble ble bleeeeee
akurat rozmiar ubran/tusza nijak sie ma do sytuacji finansowej! myslicie ze nadwage maja tylko bogaci?:D tym rozmiarem bym sie nie sugerowała:p znam wiele ubogich ludzi,ktorzy sa otyli;) po prostu taka przemiana materii/choroba/jedzenie taniego zarcia-tłustegi i niezdrowego,rzadko tanie zarcie jest nietłuczace:o wiadomo,jak jest skrajna nedza i nie ma co jesc,to czesto konczy sie to wychudzeniem...ale to juz skrajnosc Ubodzy ludzie jedza ziemniaki,slonine,najtansze tłuste kiełbasy,biały chleb itp, Tylko bogatszych stac na wysokowartosciowe dobre jedzenie...