Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość na allegro jest mnostwo takich
tez sie wzruszylam dobrym sercem kafeterian..i nie chcialabym zeby autorka tematu okazala sie oszustka:-0 Sa tutaj ludzie potrzebujacy..sa osoby o dobrym sercu...

czyli mamy udowodnione - autorko jesteś nad wyraz cyniczna,oszukałaś te kafeterianki twój mail jest na allegro, handlujesz i kupujesz sobie drogie rzeczy ,rozmawiasz na forum studenckim nie jestem zawistna i nie zazdroszczę ci pieniędzy,które kafeterianki wysłały ci na konto bankowe a już na pewno nie chcę się nimi dzielić z tobą, nie robię transakcji wiązanych a nawet odczytuję to jako propozycję korupcji Nie potrzebuję pomocy i nie żeruję na ludzkich uczuciach popełniłaś przestępstwo i wyłudzenie żal mi ciebie tylko

Gość a czy paniz tego konta
jest z łodzi ??? kazdy mogl miec nick martac1 matko co ona wam zrobila pewnie juz palcze przez was w poduszke , odpuscicie dziewczynie

Gość a czy paniz tego konta
napiszcie do tej babki z allegro skad jest

Gość mam buty zimowe po moim dzieck
i troche innych rzeczy, podaj mamo namiary na maila malutka_de@buziaczek.pl Sama jestem matka to rozumie sytuacje tej mamy.

Gość mgadaleska
Nie pisałam wcześniej na forum ale chciałam was uspokoić , w piątek wysłałam tej dziewczynie e-mail po za forum, mogę je tu udostępnić jeśli ktoś by nie wierzył , zaoferowałam jej parę ubrań po swoim dziecku , również jestem z Łodzi podała mi adres i podwiozłam jej rzeczy, powiem tylko tyle , synek wspaniały ona bardzo ładna i miła tylko smutna.... Była mi bardzo wdzięczna za pomoc , nie negujcie jej jest uczciwa i naprawdę ma ciężko, myślę co mogłabym dla niej jeszcze zrobić , wzięłam numer telefonu i będę się z nią jeszcze kontaktować ...nie wachajcie się tylko pomagajcie, nie każda osoba jest oszustem.

Gość no to teraz aliksandra
niech ma odwagę przeprosić tę dziewczynę za swoją podłość. Obyś szmato w życiu po dupie dostała 🖐️

Gość jjkhfg
sprawdzilam, takich martac1 na alegro jest do cholery wiec nie moze to byc autorka topiku z drugiej strony kasy nie chce tylko rzeczy wiec jak ktos ma przyjemnosc to nie daje a jak nie to nie zawsze jak ktos sie pojawi na forum to go szukacie, nie chcecie to nie pomagajcie

Gość mgadaleska
no właśnie ...zawsze sie trafi ktos mniej "zyczliwy"

Gość mgadaleska
co ty aliksandra w zyciu nie przeprosi pewnie pojedzie na wywiad srodowiskowy najpierw ...chory człowiek;/

Ja też przepisałam z nią kilka maili i dalej nie chce mi konta wysłać.. no ale czekam do poniedziałku.. Gdyby oszukiwala to by rozdawala konto na prawo i lewo!! zresztą dziewczyna u gory juz napisała.. Dzięki Ci za to, bo widzisz jacy ludzie tutaj są :/ no aliksandra przepraszaj teraz bezduszna kobieto!

Gość mgadaleska
moze odpisze bo nie ma stalego internetu . chociaz z trudem jej to przychodzi tak naprawde. aliksandra to tu nawet juz nie zajzy a jak zajzy to zółcią zaleje topik.

tzn juz pisalam z nią:D ale uparta jest:) twierdzi ze juz jej pomogli duzo.. ale jutro ma podobno być to dalej ją pomęcze.. Jeśli chce i moge to jej chce pomóc. A nie wyzywam jak pewne osobniki :/ no napewno juz nie zajrzy.. albo przyjdzie i dalej bedzie swoje wgadywac, glupia

chyba sobie żartujecie że macie nadzieję na jakieś przeprosiny :D🖐️ autorka sama pisze pod nickami pomarańczowymi, sama nakręca atmosferę, parę darczyńców to mistyfikacja w końcu autorka jest studentką psychologii stosowanej widzę że ostro gra ze mną więc sprawdzam ją po adresie IP oraz podam że przyjmuje pieniądze na swoje konto :D 🖐️ hej , sprawdziłam w necie że autorko dużo siedzisz na grach zrobiłaś już kiedyś topik że potrzebujesz rzeczy do szkoły i nie masz już nawet na buty jedna cie wyśledziła i zawiadomiła szkołę powodzenia w naciąganiu idiotek , które pragną być komuś potrzebne sesesse :D 🖐️

chcesz mnie podwieźć ? :D mam swoje auto i prawo jazdy , nie wiem po co jeszcze mi proponujesz wejście do samochodu obcej osoby nonsens :D

Gość jednego nie kumam
dlaczego autorka nie zglosi sie do MOPSU,zaleznie od sytuacji kazda rozpatrywana jest indywidualnie,dostaje zasilek docelowy, wielkosc zasilku zalezy od sytuacji,nie podwazam ze jest jej ciezko,ale wydaje mi sie ze do konca uczciwa nie jest,sa tez ciucholandy,wyprzedaze gdzie praktycznie takie buty mozna kupic za bezcen,ile takie dzicko chodzi w zimie,o ile w ogole chodzi

Gość jednego nie kumam
co z alimentami od ojca dziecka?,przeciez jak ojciec jest niewydolny finansowo,alimenty placi ZUS, i to sa wlasnie takie kwoty w tej chwili na jedno dziecko( ja dostaje ponad 550) zl , oczywoiscie po paru sprawach o podwyzszenie,dlaczego autorka nie poszuka jakiejs dorywczej chociazby pracy,co z jej rodzicami,rodzenstwem, znajomymi dziwne to wszystko..

Gość jednego nie kumam
niech ci dalej opadaja,to jest publiczne forum i mam prawo wyrazic swoje watpliwosci, tym bardziej ze od 2004 r na kafe wiele bylo tematow, ktore wygladaly na prawdziwe, a okazaly sie sciema,pozagladasz tutaj pare lat to rowniez bedziesz ostrozniejsza w opiniach zreszta zadalam kilka pytan,mam nadzieje ze jak sie autorka zjawi to mi rozproszy watpliwosci, bo matematycznie mi tutaj te 450 zl na miesiac na utrzymanie nijak pasuje

to sa własnie zapomogi które dostaje. skoro widzialam to co z nia jest na wlasne oczy to czemu mam nie wierzyc?

Gość jednego nie kumam
to co ze widzialas? raz widzialas na kilka minut to wszystko, w swojej naiwnosci nawet nie pomyslisz do czego ludzie moga byc zdolni:o liczymy zasilek z MOPSU-niech bedzie 700 zl 800 zl alimenty z ZUS-u-minimum teraz 400 zl na jedno dziecko jak nie wiecej tak czy siak cos nie gra,zreszta napisalam ze takie buty nawet z takiej kwoty mozna kupic tanio( mam kolezanke ktora jest w podobnej sytuacji ale ma dwojke dzieci stad znam te kwoty zasilkow) wierz sobie dalej🖐️

Gość pracuje w MOPSIE...i czytam
Popieram,nikomu nie zostaje na zycie 450 zl,dlatego iz jest to kwota za mala zeby przezyc z dzieckiem.Ta pani powinna wystapic o podwyzszenie zasilku docelowego przedstawiajac rachunki.Zapytam co z alimentami od ojca dziecka?

Gość jednego nie kumam
wlasnie i tutaj wychodzi szanownej pani naiwnosc i niewiedza:D otoz dostaja, matki z dziecmi lub dzieckiem malym, ktore ze wzgledu na wiek dziecka nie moga go zostawic i isc do pracy, zasilek nie jest dla kazdego i nie na cale zycie poducz sie troche wiecej lala