Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veranda

nicki z kafe, które powinny być wyizolowane od społeczeństwa

Polecane posty

Gość HGFRTHJMHYGFD
Pazur ty stara kurwo nie wypieraj się swojej kurewskiej natury bo ona i tak z ciebie wychodzi

Gość pśp orencz
dajcie pustakowi spokój, jak ma ryj jak kupa to daje cudze :D

Gość e czarny kobiecy kale
wstawisz swoje foty czy dalej bedziesz trzymać jakiejs obcej laski

Gość iceeeeeeeee...
Ty stara kurwo czarny kale-----kłam sobie ale innych naiwniaków. siedzisz tu całe dnie i napierdalasz jak pojebana. weż ty się lecz paranoiczko

Gość Czarny kobiecy kał-------to
nick w sam raz dla takiej idiotki :D

"Ty stara k**wo czarny kale" :D Pazur Gdyby Cię nie było to należałoby Cię wymyślić ;)

Gość czarny debliu
Spiepszaj i wklej swoje zdjęcia bo te nie są twoje.

heh,jak ja to uwielbiam,tematy zakładane przez pomarańczki,ciagle narzekające na innych,myślące tylko o tym,kogo by tu zjechać :D nie znudziło się wam to jeszcze? Współczuję.A do tych,co tak najeżdżają na sugar kane nie rozumiem co wy od niej chcecie.To jedna z normalnych osób na tym forum i szczerze się jej dziwie,że w ogóle tutaj pisze. :P Poza tym jesteście hipokrytami piszecie,że ona patrzy z góry i krytykuje,a wy to co niby robicie? Krytykujecie sugar kane :P święci się znaleźli 🖐️

Gość a Myrevin to zwykły
ćpun zataczający się po barach i knajpach

A wy dalej o mnie? Dajcie sobie spokój pomarańczowe skunksy, nie macie ciekawszych tematów? :-D Milky way, dziękuję 🌼. Dla ścisłości - ślub w 2012 :-D A że mieszkamy ze sobą już 5 lat i znamy się na wylot nie będzie przynajmniej rozwodu po roku "bo on jednak nie jest taki, jak sobie go wyobrażałam" ;-)

jestem ze śląska...nie z helu, to argument przeważający...i tyle..- zależy dla kogo ;) jak dla mnie,to raczej przeważający argument,ale w drugą stronę :P (jak dla mnie,bo nie wszyscy Cie tak znają) poza tym każdy może sobie pisać w necie,co mu się żywnie podoba..Nie spodziewaj sie wiary w Twoją szczerość,skoro lubujesz się w kłamstwie.Przynajmniej w necie,ale to często idzie w parze.Już samo to,że pamiętasz,co o sobie pisałeś..i,wiesz,znalazłam Cie na naszej klasie :) to nie było trudne :) i Karoline też znalazlam :) ale nie jestem wredna i nie widze takiej potrzeby,więc nigdy tu niczego nie wkleiłam i nie plotkowałam na Twój temat.Zrobiłabym tak tylko,gdybyś Ty mi zrobił podobnie :P I chyba pod tym względem jesteśmy zgodni,prawda? Poza tym mimo wszystko Cie lubie,choć duzo mniej niż kiedyś,nabrałam dystansu do twojej osoby,bo szczerze to zachowujesz sie dość dziwnie.Nie pisałabym tego,gdyby nie to,ze już i tak dużo osób sie pokapowalo,że tuleja to Ty.Nie rozumiem tylko,dlaczego temu zaprzeczasz,to dziecinne,a przecież dzieckiem nie jesteś.Co innego zmienić nicka żeby móc się swobodnie i anonimowo wypowiadać (no w koncu zdobyłeś tu niemałą sławę:)),a co innego kiedy już ktos Cie rozszyfruje,zaprzeczać.Tym bardziej,ze dałeś tu fotę więc to raczej dziwne,żebyś spodziewał sie anonimowości :O a jeśli tak,to nie rozumiem po cholere wklejasz tu zdjęcie.Co Ci to niby da?No bo jak dla mnie to tylko rozszyfrowanie. No i nie pisz na drugi raz,że zrywasz z kafe,bo widać,że to Twój nałóg i nie umiesz z nim skończyć.Wiedziałam,ze niebawem tu wrócisz.I możesz teraz zaprzeczyć - ja ( i nie tylko ja) i tak wiemy swoje.W naszych oczach sie nieco ośmieszasz,ale skoro wolisz "błyszczeć" wśród innych..no cóż..Twój wybór..widocznie tak już masz ..taki masz charakter..oszukujesz,nie dotrzymujesz słowa..może kiedyś z tego wyrośniesz :) A Czarny Kobiecy Pazur to chyba kocisko :D ale mówie chyba,bo co do tego to pewności nie mam.A co do Ciebie,pewność mam 100 %

"A wy dalej o mnie" Nie pochlebiaj sobie. Na poprzednich 8 stronach nie ma o tobie ani słowa :classic_cool:

Gość BoZabaweWSzambieTrzebaLubić
o Tobie już tylko obrońcy się wypowiadają. Dawno się skończyłaś.

Nie było nic o mnie na 8 stronach? O nie, chyba się załamię 😭 Nie czytałam całego topiku, weszłam tylko na ost stronę, patrzę - a tu ja :-P

aha,i taka jedna mała rada - skoro naprawde zależy Ci na anonimowości,to sobie jeszcze raz załóż konto,i najlepiej udawaj dziewczynę :P no i pod zadnym pozorem nie pokazuj fot.

Gość BoZabaweWSzambieTrzebaLubić
no dokładnie, ale to tak jak wyżej: zabawe w szambie trzeba po prostu lubić :)

sorry sugar :D ja po prostu chciałam wyrazić swoją opinię,bo wiem,że bronienia to nie potrzebujesz :P po prostu skomentowałam topełe i mentalność pomarańczek po swojemu :classic_cool:

No i miałam tu juz nie pisać :-D milky way, moje zgryźliwości były skierowane do pomarańczek, nie do ciebie :-)