Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veranda

nicki z kafe, które powinny być wyizolowane od społeczeństwa

Polecane posty

Gość ekonomistka90.
Czy wy naprawdę aż tak bardzo zazdrościcie urody Czarnemu Kobiecemu Pazurowi????? Że uważacie, że to nie ona jest na fotce? A może ona co? Może są na kafe ładne dziewczyny? No ale to takie polskie - z zazdrości i zawiści zjechać kogoś, leczyć własne kompleksy na krytykowaniu innych. Zamiast obrażać innych, mam dla was lepszą propozycję na kompleksy - zapiszcie się na fitness, na basen, zrzućcie parę kg, idźcie na zakupy, do kosmetyczki, fryzjera itd. Skutecznosć mojej metody jest gwarantowana!!!

Gość przecież tu leja
kiedys pisal, ze nie ma konta na nk

ja swojego jako takiego to też nie mam,ale mam takie do podgladania i czasem sobie na kogoś zerkne :D a co :)

Gość a ja szukam
i nie moge znalezc, nic nie pasuje

a ja szukam - no i w sumie to dobrze :D grunt że ja na swój sposób znalazlam. siema niski 🖐️ a kim Ty jesteś? :classic_cool:

Gość a ja szukam
no ale jak ma konto to powinien byc, a wpisuje jego imie, wiek, miasto i nie ma, dziwne, a jakby sobie zaznaczyl, zeby jego profil nie wyskakiwal w szukaj to male jest prawdopodobienstwo, ze bys go znalazla

no jeszcze zależy jakie wpisujesz imie,jaki wiek a jakie miasto.Poza tym chyba rzeczywiście go nie ma w wyszukiwarce bo ja go znalazłam właśnie w ten inny,mało prawdopodobny sposób :) Ale ja Ci nie pomoge,bo nie chce zrobić przesadnego kwasu ani jemu,ani sobie samej. próg - no możemy ale nie musimy :classic_cool:

Gość a ja szukam
wpisuje to co on podal, ale w sumie chuj mnie to obchodzi :D

no to jak wpisujesz to co on podal to ja sie nie dziwię :D Brzydula - o Tobie ani widu ani słychu na tym topiku :classic_cool:

milky way widocznie za malo ostatnio na kafe spedzam czasu;) a kiedys bylam na topie😭 jak latwo mozna ze sceny spasc;)

e tam,to chyba powinnaś sie cieszyć,że na Ciebie nie najeżdżają:D a taki tu leja na przykład jest niezapomniany :D