Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezręcznie mi

nie mogę się już doczekać Świąt Bożego Narodzenia!

Polecane posty

Gość niezręcznie mi

ostatnie świetą spędziłam z fatalną grypą- straciłam zmysł smaku i zapachu wiec dla mnie tych swiat w sumie nie było :( wiec teraz czekam juz na nie z utesknieniem :( :( a dopiero polowa pazdziernika :( nie moge sie juz doczekac makowek i innych smakolykow :) :) :)

Gość zzznnnaaammm
Przeleci szybciej niż myślisz :) Ja też już czekam na święta. Nawet już zrobiłam listę prezentów i już kupuję bo jedynie czego nie znoszę w tym okresie to meeeega kolejek w sklepach.

Gość niezręcznie mi
no ja niestety nie bede miec tyle pieniazkow :( :( :( ale po drozbiazgu dla kazdego z pewnoscia cos sie znajdzie ;)

Gość zzznnnaaammm
Ja właśnie mam sporo prezentów do kupienia :( Ech, spotykamy się w dużym gronie na święta, każdy nam coś daje, więc wiadomo.....

a ja ani kasy ani wlasnej rodziny. w przeciagu 2 lat ostatnich stracilam wszystkich zostal brat, ktory nie bedzie mogl do mnie przyjechavc, sweita spedzam z rodzina mojego narzeczonego...po holendersku czyli koniec ze swiatecznym barszcykiem, karpikiem, sledzikami, saltkami, do wiedzenia choinko. tu swieta sa jak thanskgiving w stanach...zadne to swieta .

Gość niezręcznie mi
w duzym gronie :) :):) marza mi sie takie swieta :) kiedys tez tak bym chciała :) :) :) my zazwyczaj w siódemkę- nie za duzo nie za malo.

Gość niezręcznie mi
Germaine- ale z narzeczonym! :D romantycznie :)

Gość dfgddfdfxx
ja nienawidze świąt,strata pieniędzy,których wciąż brakuje

Gość zzznnnaaammm
No nas to tak plus minus ok 25 będzie :) w tym czworo maluchów.

Gość pipippipi
nienawidzę świąt bo tylko się wpierdala i tyje i trzeba robic rodzinie radość wizytą w kościele

Gość niezręcznie mi
kurczaczku- z maluchami to juz w ogole super- dzieci to dzieci :D ich radosc to radosc doroslych :) dfgddfdfxx- pewnie ze brakuje ale smak i zapach swiat jest bezcenny, to ja w tej reklamie :) choinka 100 zł, prezenty- 150 zł, zapach i smak świat Bożego narodzenia- bezcenny :) :) :)

Gość niezręcznie mi
pipipi- jesc mozna wszytsko byle z umiarem, anwet jesli tropche za duzo to bierze sie rodzinke na spacer po sniegu i ulepienie wielkiego bałwana. wtedy kalorie same leca :) no a co do kosciola chyba Ci nie kaza isc?

Gość niezręcznie mi
to jest ich chyba jedyna wada ;)

Ja kupuje tylko prezent dla chrzesnicy i swojego brata naszczescie wiec bedzie git. :) bo tak to bym miala maly problem... Mam nadzieje ze dostane jakis ladny srebrny zegarek pod choinke od chlopaka :) bo nic innego na liscie zyczen nie mam :D

No z tym tyciem to racja :D Tu gdzie mieszkam sie je wtdy duzo cukierków czekoladowych, taka wielka pake sie kupuje, i duuuuzo mandarynek i orzeszków i ciasteczek :) Ale najbardziej podoba mi sie to ze tu sie przez caly grudzien trzyma lampki w oknach. I jest tak przytulnie. :) Dekoracje sa poprostu super. ;)

Gość swietaswieta
myślicie już o świętach??

Gość czym prędzej pędź
u mnie święta coraz smutniejsze. w zeszłym roku kupiłam sobie piękną choinkę.. nie przystroiłam jej nawet. W tym raoku nawet nie wyciągnę jje z piwnicy. Może ktoś zechce odkupić ładną, nowiutką, dużą choinkę? pytam poważnie

Gość gość
Czy jest tu ktoś kto tak jak ja nie może doczekać się tej świątecznej atmosfery? Wszedzie choinki, ozdoby w sklepach, kolędy itd. Przez ostatnie kilka lat święta były dla mnie smutne bo nie mogłam zajść w ciążę i ta rodzinna atmosfera mnie dobijała. A w tym roku spędzę pierwsze święta z moją córeczką :*

Mój 10 letni syn powiedział dzisiaj że nie może się doczekać Bożego Narodzenia i Wigilii gdy wszyscy razem z przyjezdną rodziną usiądziemy przy stole...

Gość gość
Ja za tydzień ubieram choinkę