Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghaaaaaaaaaaaasss

Czemu tak jest? Waze 64kg a

Polecane posty

w biodrach mam 104cm tali 88cm biust 92cm a niektorzy waza 70kg a mierzą mniej ?? maja mniej w biodrach tali

Gość Cynamonowo-sandałowa
Nie wiem :) a ile masz wzrostu :) ja waze 62, mam 164cm, a wymiary: biodra 90 pas 58 biust 94

a wlasnie zapomialam napisac mam 168cm wzrostu

Gość Cynamonowo-sandałowa
Wiesz, moze dlatego ze ja codziennie biegam i duzo z tych oich kg to miesnie?

Gość ankakkk
88 cm w talii przy tym wzroście i wadze jest dość alarmujące - wskazuje na początki niebezpiecznej otyłości typu jabłko: http://pl.wikipedia.org/wiki/Oty%C5%82o%C5%9B%C4%87_brzuszna "Pierwszy stopień otyłości brzusznej rozpoznaje się, gdy obwód pasa wynosi co najmniej 94 cm u mężczyzny i 80 cm u kobiety, a drugi od 102 cm u mężczyzny i 88 u kobiety. Do określenia rozmieszczenia tkanki tłuszczowej wykorzystuje się również wskaźnik WHR. Wartość wskaźnika większa niż 0,9 u mężczyzn i 0,8 u kobiet świadczy o otyłości brzusznej".

nie możliwe że tyle warzysz....Ja waże 82kg a w biodrach mam 104cm, w tali mam 87cm a w biuście ok. 97cm i uważam że jestem tłusta wiec zastanów sie czy nie trzeba zaczac sie odchudzac....bo Ja zaczełam!

wlasnie jak nie mozliwe jak mozliwe skoro tyle waze ! no. Dlatego nie rozumiem czemu mam takie duze wymiary jak Ci co duuuzo wiecej ważą niz ja , a co do odchudzania to juz zaczelam kolejny raz bo jakies pare lat temu wazylam 74kg potem jakos schudlam do 63 potem znow mi sie przytylo do 66 no i tak mi sie waga wahala od 66 do 64 . a obecnie waze 64kg .

Ja się zaczęłam juz odchudzać a właściwie mniej i zdrowiej jeść tylko najgorzej z tymi ćwiczeniami jest u mnie.. a ja już tak sobie myslałam że to może jest tak dlatego ze ja nie jestem wysportowana ,nie mam mieśni jestem taka gąbczasta ,mieciutka niestety..

i jeszcze coś teraz wlasnie sie zmierzyłam i w miejscu gdzie mam pępek mam 80cm a troche nizej mam 89cm to ten wystający brzuch:o do tego mam okropne duze boczki biodra wiec ja raczej jestem nieszczesnym typem gruszki niż jabłka tak mi się wydaje

Gość A co ty wogole chcesz
???

Gość lolitka31
Taaa jasne :o

bo ja sie pytam czemu tak jest?

Gość a bo to tak jest
mięśnie -ważą więcej ale obwodowo są dużo mniejsze tłuszcz -jest lżejszy ale obwodowo daje o wiele większe wyniki