Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimanpanos

Co myslicie?

Polecane posty

Gość zły wybór
Wiem już że z bogactwem się nie obnosiłeś, ale na nią może tak działaś to co sam wcześniej napisałeś - że masz własna firmę itp i też nie biedujesz. Powinniście porozmawiać o tym jak ona postrzega takich ludzi jak ty, którzy sobie radzą. Bo może się okazać, że Twoja dziewczyna nie jest do końca świadoma jak to w rzeczywistości wygląda i jeśli o tym nie rozmawialiście to trudną ja winić. Ja mam koleżankę w pracy, która pracuje dla kaprysu, bo dość zamożni są, mąż ma własny biznes. Maja piękny dom, drogi samochód, najlepsze ciuchy, kosmetyki, ona mega zadbana, mega elegancka - na pozór wydaje mi się, że to inny świat, dla mnie niedostępny. Z drugiej strony koleżanka wysyła sygnały które mówią, że też z kasą się liczą i nie szastają na prawo i lewo. Z pozoru wydawałoby się że b. bogaci są i gdybym jej bliżej nie poznała, pewnie tak bym myślała dalej. Teraz wiem że są bogaci, al enie jekoś obrzydliwie.

Nie poznalam Go dobrze. Znalam Go kilka miesiecy,ale wydawal mi sie ksieciem z bajki mimo,ze sam nie mial pieniedzy... a tylko dlugi o ktorych nie wiedzialam... nie potrafie Mu przetlumaczyc,zeby zmienil swoje zachowanie. Wiem ze go nie zmienie juz... dlatego mysle o rozwodzie. W ogole nie dogadujemy sie,uwaza siebie za Bog wie co, mysli ze go stac na wszystko ale procz sprzetu za kilkanascie tys.wzietego na raty nie ma nic i niczego sie nie dorobil.

Gość kimanpanos
W tej sytuacji tak naprawde nie chodzi o pieniądze o o sposób a tak naprawde wymuszenie drogiego pierscionka.Myslę że moja dziewczyna zdaje sobie sprawe jak wygląda moja sytuacja finansowa i powiem tyle ze jest uzalezniona od zamowien co wielokrotnie jej mowiłem podczas swoich opowieści na temat pracy dodatkowo pracownicy muszą dostawać wynagrodzenie miesięczne niezależnie od zleceń.Myślę że tylko rozmowa wyjasni mi prawdziwe motywy mojej dziewczyny.