Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patronimka

Czy któraś z was urodziła we wczesnym wieku 17-18-19 lat

Polecane posty

Gość anecia_skarecia
Nie jestem nieodpowiedxialną dziewczyną,która wpadła i w wieku nastu lat urodziła niechciane dziecko!!!!! ja dziecka chciałam bardzo,tylko po to żeby wyrwać sie z domu,mając lat 19 kończyłam szkołę i miałam zadwód fachowy w ręku :) JAK SIE CHCE TO MOŻNA POGODZIC PRACE I DZIECKO !!!! Jak dziecko nieco podrosło poszłam dalej sie kształcić i dzis mam wykształecenia wyższe,może do dla was mało ale dla mnie jest to dużo!!!!Nie pochodzę z patologiczej rodziny ani sama takiej w obecnej chwili nie mam NIE ŻAŁUJE ŻE W TAK MŁODYM WIEKU ZOSTAŁAM MAMĄ !!!!!!!!!!!!!

Gość no pięknie
Moja siostrunia w wieku 16 lat urodziła. Oczywiście zabrakło pieniędzy dla mnie, na studia (przerwa), potem miałam wypadek i musiałam wrócić do rodziców (kolejna przerwa nauki). Przez rok bawiłam jej "owoc miłości". Potem po kilku latach, gdy wróciłam do siebie, podrzuciła mi dzieciaka "na trochę" i musiałam zajmować się nim przez rok, oczywiście za darmochę, gdy pracowała za granicą ze swoim lubym. Wspomnę jeszcze tylko, że moi rodzice musieli cudować ze zmianami w pracy, aby się nim opiekować. Ona wyszła za mąż po kilku latach z innego, który do niej doskonale pasuje, także jest po gimnazjum i ma znakomitą przeszłość, no ale są szczęśliwi. Dziecko jej oddałam, bo w końcu to ich zajęcie, aby wychowywać chłopaka. Małolaty zastanówcie się nad tym jak rujnujecie czyjeś życie, nerwy itd.

Gość njckdhjsiofjaskldc
tylko nie wszystkie laski są tak nieodpowiedzialne a wieku 16 lat to ja sie nie dziwie że pozniej tak laski odwolaja co innego juz 19-20 lat

Gość njckdhjsiofjaskldc
a druga rzecz to czy laksa wpadla czy sama chciala :)

Gość ccccccccccccccciiiicho
a Ty co książke piszesz hehehehehhe nie interesuj sie wez sie za nauke a nie dupcze..ie ci w głowie

Gość dorotapiele
ja mialam 19 lat jak wyszlam za maz bylam z mezem 3 lata moja corka ma 11 i jestesmy same