Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest prawda kafeterianie

ja głupi ciul i magister porównanie kto ma lepiej

Polecane posty

Gość demonolog
Filologię - beznadziejny kierunek jak się myśli o kasie ale trudno żeby 18 latek wybierając studia kierował się zarobkami. Większość idzie na to co lubi a później cierpi ale tak to już jest :(

Gość maliboo
dokladnie tak jest klasyczny watek majacy na celu wmowienie czegos sobie i innym i poprawienie sobie samopoczucia to tak jak prawiczki zkladaja topiki o tym jakby nigdy nie tkneli nie-dziewicy, a kobiety, ktorych histora seksualna liczy wiecej niz 1 partner to dziwki :D

Gość demonolog
A prawda grałem kiedyś w diablo ale to było jeszcze w liceum :)

demonolog na gratulacje ja bym z twoim podejściem zrobił doktorat albo kto wie może nawet profesora, gdy ja będę na własnej emeryturce to ty może zaczniesz zarabiać

Gość demonolog
Jeśli dla ciebie najwazniejsze w zyciu sa pieniadze to wspolczuje. A najwyrazniej tak jest bo tylko o forsie potrafisz nawijac.

Gość martyska27272
ja nie miałam pomysłu na siebie, to rodzice podjęli decyzje i mnie namówili... nigdy nie miałam jakichs większych zainteresowań, gdy poszłam na prawo jakos mnie to wciągło...

chciałem zauważyć że wy wypowiadając się tu sami sobie tez coś wmawiacie!!! udajecie swoją wyższość (której nie potraficie nawet udowodnić) i poprawiacie tym samym swoje samopoczucie

Gość demonolog
martyska27272 - heh też tego doświadczyłem. Starzy oczywiście smęcili "idz na studia bo bez tego nie znajdziesz pracy". Ale co tam - przynajmniej dobrze wspominam ten okres.

Gość maliboo
no, ale na co az te 3 wykrzykniki? nie krycz i tak cie nie slyszymy...

Gość martyska27272
nie wiem kogo masz tutaj na myśli, bo ja np. nigdy nie byłam orłem, nie zarabiam kokosów, nie mam własnego mieszkania, prawie za wszystko płaci mąż... nawet na studia dzienne sie nie dostałam ale nie narzekam

Gość demonolog
No tak się tu wszyscy wywyzszamy naszym wykształceniem i atakujemy wrażliwą osobę autora tematu. Przykro mi że tak wyszło :(

Odnoszę wrażenie, ze albo jest to prowokacja albo autor musi i próbuje sie dowartościować z jakiegos powodu :))))) Kicak (z wykształcenia prawnik, za moment radca prawny) :)))))))

w zasadzie czego możne się było spodziewać po takim miejscu jak kafeteria. Napisałem moje zdanie i drogę inną niż studia do pieniędzy i dobrobytu która każdy może zrealizować. A wy zjawiacie się jak banda obrażonych i próbujących podważyć to co napisałem mądrali

tak teraz to już mamy prawdziwy wysp lekarzy, prawników na forum pewnie zaraz cudotwórcy się znajdą:O

A co? Lekarz lub prawnik nie może posiedziec sobie na kafetrii i poczytac głupot????? I utwierdzic się po tym, że Lem miał rację?

moim zdaniem ty wy jesteście jak Pan Y i teraz wam głupio z powodu tego co napisałem

Gość martyska27272
ale nie napisałam że zarabiam kokosy... i nie mówiłam że się mylisz ale studia też mają korzyści... ty tylko przedstwiłeś jedną strone medalu

Gość maliboo
ja caly czas obstawiam, zeby wyburzyc uniwersytety i przegonic wszystkich studentow... niech sie wszyscy za lopaty wezma, a nie jakies bzdury im w glowie!

Gość martyska27272
czyli twoim zdaniem praca fizyczna ma tylko wartości

Gość maliboo
KIcak a skad u Ciebie takie cisnienie, zeby autor zrozumial co napisales ? :D niech wierzy w co chce, moze mu z ta wiara lepiej, to taki mechanizm obronny, zeby byc szczesliwszym i nie czuc sie gorszym od ludzi wyksztalconych

Hmmmm... chciałbym, by uświadomił sobie swój poziom :) I może odstosunkował się od ludzi, którym chyba podświadomie czegoś zazdrości. Jeśli byłoby inaczej, po co by zakładał taki topik? (to takie moje wynurzenia). Poza ty, pewnie teraz szuka wyjaśnienia w wikipedii :)

Gość martyska27272
przecież wszyscy dązymy do kasy