Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest prawda kafeterianie

ja głupi ciul i magister porównanie kto ma lepiej

Polecane posty

Gość maliboo
wyksztalcenie nie rozchodzi sie tylko o kase

Gość martyska27272
kto nie wie? dobrze ja ide spac... jutro musze kończyć... pozdrawiam... dobranoc

Gość mi nie dane bylo
skonczyc studiow wyzszych (za cienki z matmy bylem). ale nie zaluje. takie same papiery zawodowe zdobylem kursami. ciezko pracowalem. teraz mam 30 lat i zarabiam 65tysiecy zlotych miesiecznie. gdzie??? na platformie wiertniczej. wlasnie siedze na wachcie i 'bujam' sie na 'polnocnym'. studia oczywiscie, wazne i fajnie miec dyplom i tytul. ale jesli chodzi o zarabianie kasy to w dzisiejszych czasach liczy sie doswiadczenie, determinacja i troche szczescia pozdrawiam

Panie mi nie dane było to zazdroszczę:) mój mąż nie ma wykształcenia a zarabia lepiej niż ja ..mam wyższe

Gość mi nie dane bylo
moja tez ma wyzsze (mgr. inz.) i...nie pracuje. bez sesnsu by to bylo bo 'placili' jej 1500 na reke i teraz nie pracuje

zgodze się, ale mimo wszystko najlepiej wychodzą ci co studiują i pracuja jednoczesnie :D

Gość germanotta nie klam tak
co najwyzej mozesz byc pomoca dentystyczna, skad wiem? zaden szanujacy sie stomatolog do tego lekarz nie napisze ze jest dentysta:D to raz,a po skonczeniu kierunku medycznego mialabys chociaz podstawowe wiadomosci na temat czlowieka i jego chorob,a kiedys sie bardzo "ladnie" popisalas ta" wiedza":D przypomniec ci topik dentystko z bozej laski:D

Gość germanotta nie klam tak
aha gdybys dalej sie upierala zrobimy prosty tescik na to jaka to "dentystka " jestes:D :classic_cool: glupie pipsko:D

Gość ide do robotyy
mam 18 lat i miałem iśc na studia ale skoro tak to ide do roboty:)